fbpx

– YOGA –

De basis van al mijn lessen is de Hatha yoga. Dit  is een perfecte vorm wanneer je begint maar ook als je al ervaring hebt.

In mijn lessen  beoefen je specifieke yogahoudingen die de energie stimuleren. De houdingen worden heel bewust en met volledige aandacht uitgevoerd. afhankelijk van de persoon, groep of leeftijd varieer ik met flow of lang in de houding blijven. Zo leer je met aandacht het lichaam te voelen en kun je bewust onnodige spanning weg laten vloeien. Ademhaling is  essentieel onderdeel van de les.  Elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.

 

 

 De term hatha (yoga) komt van de woorden ha, dat maan betekent en tha, dat zon betekent. De maan staat voor de vrouwelijke energie, het ontvangende, terwijl de zon voor de mannelijke energie staat, het activerende. Met deze vorm van yoga vinden we balans tussen inspanning en ontspanning, vasthouden en loslaten, links en rechts, in en uitademen, tussen lichaam en geest, hoofd en hart.

Weet je niet goed hoe je moet beginnen met yoga? Of ben je niet zeker of yoga bij jou past? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen voordat je naar een bestaande groepsles gaat? Of wil je een 1 op 1 sessie voor een les op maat? Neem vrijblijvend contact op of meld je aan via ron@yogateaching.nl of klik op onderstaande button om naar de contactpagina op de website te gaan.

 

Kijk voor lestijden en locatie onder lesrooster.

BLIJF OP DE HOOGTE MET MIJN NIEUWSBRIEF

Mailinglist:

You have Successfully Subscribed!