fbpx

-INVIDUELE YOGALES –

Wil je meer privacy, individuele begeleiding of ben je een selecte groep? Heb je blessures, komt het lesrooster niet overeen met jou agenda of vind je het lastig om je af te sluiten voor anderen in de les? Dan is mijn persoonlijke begeleiding een goede keus.  Na ons mailcontact of telefonisch onderhoud zullen wij bespreken waarom en wat de reden is voor je (jullie) contact zodat de wensen en doelen kunnen worden afgestemd.

Mijn jarenlange ervaring van diverse yogastijlen maakt dat er voor elke beperking een alternatief is die nieuwe inzichten geeft. Mijn doel is om tijdens een les de vele voordelen jou te laten ervaren. Dit kan zijn op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau zijn  Dit bereiken we middels yogahoudingen (asanas) , ademhalings-oefeningen (pranayama) of (geleide) meditaties.

Zo is er altijd iets interessants te ontdekken in de yoga en in jezelf.

 

 

 REVIEW

Ik was lichamelijk niet in staat om een yogales in groepsverband te volgen, in de privé-les heb ik in mijn eigen tempo, gedoseerd oefeningen kunnen doen.

Christel

Begeleider Gehandicaptenzorg

Om een prive-les met de hele familie te hebben gehad heeft ons als gezin dichter bij elkaar gebracht.

Monique

Huismoeder

Door de persoonlijke begeleiding kwam ik in een diepe ontspanning die ik alleen niet kan bereiken.

Name Goes Here

Loes

Vanwege mijn rugklachten was het onmogelijk om mee te doen aan een reguliere yogales, nu heb ik toch de voordelen van de yoga ervaren. Wat fijn Dank je Ron! 

 

Fred

Wat bijzonder om eenmalig kennis te hebben gemaakt middels deze introductie les. Nu snap ik beter wat yoga inhoud.

 

Patrick

Buitendienst Medewerker KPN

Ben je geïnteresseerd in mijn  aanbod, wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via ron@yogateaching.nl of klik op onderstaande button om naar de contactpagina op de website te gaan.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?