fbpx

WAAROM IS MIJ DAT NIET EERDER VERTELD?

Blog

Dat kreeg ik afgelopen week te horen in een coaching sessie.

Als coach begeleid ik mensen in levensvraagstukken waar ze graag meer kennis over willen hebben en of vastlopen. Ik heb me onder andere gespecialiseerd in de kracht van de adem en de benadering vanuit het fysieke lichaam om tot een balans te komen.

En deze werkwijze is niet uit de lucht komen vallen. Dat is natuurlijk omdat dit voor mij goed heeft gewerkt, maar ook voor de vele mensen die ik al heb mogen begeleiden. Kortweg zou je kunnen zeggen dat ik werk binnen vier dimensies die op ons als mens van invloed zijn.

In bijgaande foto onderscheid ik hierin de 4 dimensies, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Zo worden thema’s helderder en is het herstellen van onbalans eenvoudiger. Deze kun je ook op mijn website vinden als verduidelijking naast mijn teksten over coaching: https://www.yogateaching.nl/coaching/

Om even terug te komen op mijn cliënt van afgelopen week, ze keek me met grote ogen aan toen ik vertelde hoe het principe van energie werkt en hoe we de balans terug kunnen brengen door dit te doorzien. Verontwaardigd naar vele therapieën, de duizenden euro’s en geestelijke pijn, snapte ze niet waarom ze dit nu pas hoorde.

Een mooi indirect compliment maar zeker ook een vaststelling die ik al jaren geleden mocht ontdekken. De reguliere zorg stopt meestal bij het woordje ‘energie’. Ik denk dat het enkel een kwestie van tijd is totdat we in een samenleving terechtkomen waarin het algemeen wordt geaccepteerd.

Mocht jij vragen hebben waar je niet uitkomt of onduidelijkheden ervaren in je leven? Vanaf 3 maart ben ik weer volledig beschikbaar en kun je contact met me op opnemen om helderheid en ruimte te creëren op alle lagen die op jou van invloed zijn.

Ron

Ron

Over Yogateaching | Ron

Bewustzijn, de start voor mijn en ieders veranderingsproces dat leidt tot persoonlijke groei. Dat is hetgeen waar ik veel waarde aan hecht en waar ik graag mensen in help om hun geluk, rust en authentieke zelf te vinden. 

Lees verder

Zie ook:

DROOG OEFENEN

Ik herinner me nog het moment toen ik als 10-jarig jochie zwemles kreeg. Bij de eerste les moest ik op het bankje de schoolslag oefenen, terwijl de badjuffrouw en het zwemgroepje mee keken. Ik voelde me behoorlijk ongemakkelijk, al spartelend op het bankje… Daar zal...

GRATIS MEDITATIE

Op dit moment zijn we in de 5e week van meditatiecursus. De deelnemers vroegen mij of het mogelijk was om geluidsopname van de ‘lach en wees gelukkig mediatie’ terug te luisteren, omdat deze zo fijn was. (LINK: https://www.yogateaching.nl/meditatie/) Inmiddels is deze...

IK VOEL ME GELUKKIG

Helaas was dat niet altijd zo... Gelukkig zijn is niet vanzelfsprekend en vooral niet in deze uitdagende tijd. Ik las deze week een post waarin iemand ongenuanceerd geventileerde dat dat een keus is. Dat klopt, echter onder 1 voorwaarde. DAT JIJ BEWUST BENT Want als...