Over ongeveer 2 weken ga ik naar Ibiza om een training te volgen en les te krijgen in de transformerende adem techniek. Deze cursus staat al jaren op mijn lijst om toe te voegen naast mijn yogalessen.

Wat is Transformerende ademhaling:

De meeste mensen ademen onregelmatig, oppervlakkig of beperkt. Dat leidt tot een beperking van energietoevoer tot lichaam en geest. Het beperken van ons ademsysteem vindt volledig onbewust plaats. De meeste mensen ademen al jaren onvolledig of geforceerd en zijn zich daar niet meer van bewust.

Mensen ademen gemiddeld op 30 % van hun totale vermogens. Ons onderbewuste slaat onderdrukte emoties op. Deze lage energieën gaan zich vastzetten in ons lichaam, waardoor we niet meer volledig kunnen ademen. Ga eens na hoe je adem verandert als je boosheid of angst voelt. We willen wegblijven van negatieve emoties en één van de mechanismen die we hiervoor onbewust hanteren, is het vasthouden of beperken van onze adem.

Een volledig verbonden adem begeleidt de doorwerking en transformatie van negatieve emoties en gedachten. Dit is een volledig natuurlijk en veilig proces. In plaats van het onderdrukken worden nu vreugde, vrede en liefde in deze voorheen afgesloten gebieden “geademd”.

Transformerend ademen gebruikt de adem als instrument om jezelf op fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel vlak te zuiveren waardoor je jezelf naderhand volledig vrij en vitaal zult ervaren.

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen bovenstaand artikel en wil jij ervaren wat deze speciale ademtechniek voor jou kan betekenen?
Deze lessen starten ergens in juni/juli en starten bij minimaal 5 inschrijvingen en hebben een maximum van 8 deelnemers.

Neem gerust contact op en meld je alvast vrijblijvend aan!

 Voor aanmelden en/of info: +31 (0)653445001 of ron@yogateaching.nl