fbpx

Ontdek hoe je op een simpele manier tot een echte meditatie komt!

Wil jij meer rust, focus en ontspanning in je leven?

Meditatie is een krachtige tool die je hierbij kan helpen. Ooit leerde ik alle valkuilen van het mediteren overwinnen en nu deel ik deze kennis met veel succes!

Enkele reviews

Mijn vriendin wees me op de Facebook pagina van Ron. Na het lezen van Ron’s verhaal wist ik het, hij kan mij helpen. Ik volg nu een cursus meditatie bij Ron. Het is echt ongelofelijk wat mij dit nu al brengt. De rust die ik al zo lang zoek. De manier waarop Ron je door een meditatie begeleid is zo rustig, liefdevol en toch ook heel professioneel. Daarnaast krijg ik hele nuttige boodschappen door als ik met hem praat. En alles komt vanuit liefde, dat voel je zodra je de deur open doet bij Ron. Een zeer waardevolle cursus waarbij ook na het ‘officiële’ gedeelte nog tijd is voor een praatje met een kopje thee.

Joost

De meditatie cursus bij Ron heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Voor de tijd mediteerde ik veelal met muziek of geleide meditatie, maar in deze cursus leerde ik weer te gaan naar de stille plek in mezelf. En daardoor ontdekte ik dat deze plek er altijd is.

Ron weet door zijn kennis, wijsheid en ervaring en zijn prettige manier van zijn precies wat je dan kan doen of nodig hebt.

Er kwamen verschillende meditaties aan bod. Al met al een zeer fijne cursus die ik echt aanraad als je in je zelf iets wilt ontdekken en ervaren waar je echt veel aan hebt; liefde en stilte in jezelf ervaren.

Marion

Sinds de meditatiecursus bij Ron heb ik het gevoel dat ik meer controle heb. Door elke dag een rustmoment in te bouwen, kan ik situaties helder overzien.

In de cursus word je stap voor stap geholpen om mediteren een deel van je routine te maken. Ook helpen Ron en de andere cursisten om je inzicht te geven wanneer het mediteren even lastig gaat en wat je daaraan kunt doen. Hierdoor voel ik elke week dat ik stappen maak en heb ik vertrouwen dat mediteren een deel van mijn leven blijft.

Marjolein

Ben jij klaar om mijn tips en ervaringen te horen?

Vul je naam en e-mail in en klik op de button.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op september 2021, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.

Yogateaching |  Mooienhof 27  |  kvk 06077715
BTW: 103788761B01   |  EMAIL: ron@yogateaching.nl