fbpx

– TRANSFORMERENDE ADEM SESSIE  – 

 

Adem halen doen we hele dagen en toch word de kracht vaak onderschat en veelal niet optimaal benut. Maar gelukkig komt er meer kennis en bewustzijn op de voordelen van technieken die hun oorsprong kennen vanuit yogastromingen uit het oude India. We worden beïnvloed door stress of een onverwerkte situatie’s die zich chronisch vastzetten in het lichaam. Dat leidt tot een beperking van energietoevoer tot lichaam en geest. Het beperken van ons ademsysteem vindt meestal onbewust plaats en is vernauwend proces van jaren. De meeste mensen ademen onregelmatig, oppervlakkig of beperkt. Hoe je ademt weerspiegelt hoe je leeft. Vrij en open ademen laat je (hernieuwt)  voelen en zet energie in beweging. Het intensiveert elk deel van jou opnieuw. Iedere keer bevestigt het dat je leeft en dat je kiest om hier te zijn. De adem (spirit in het Latijn) laat je ervaren wie je bent, brengt je bij je passie, het Nu-moment en verruimt je bewustzijn.

Richt je aandacht, terwijl je dit leest, eens op je adem. Adem je diep en volledig in je buik of herken je een oppervlakkige adem? Is de manier hoe je uitademt ontspannen, een gemakkelijke vorm van loslaten of eerder een geforceerde manier van uitblazen?

Transformerend ademen gebruikt de adem als instrument om jezelf op fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel vlak te zuiveren om in werkelijke verbinding liefde, vreugde, heel-zijn te ervaren.

Een volledig verbonden adem begeleidt de doorwerking en transformatie van negatieve emoties en gedachten. Dit is een volledig natuurlijk en veilig proces. In plaats van het onderdrukken worden nu vreugde, vrede en liefde in deze voorheen afgesloten gebieden “geademd”.

Je kunt er voor kiezen om dit met mij in persoonlijke sessie (ongeveer 1,5 uur) te doen of in groepsverband die wekelijks worden gegeven, kijk daarvoor onder workshops https://www.yogateaching.nl/agenda/. Beide hebben hun eigen voordelen. In overleg zijn kleine of grote groepen mogelijk eventueel met assistentie van aspirant coaches. Velen zijn jouw voorgegaan, lees ook de enthousiaste reacties van deelnemers hieronder.

 

  REVIEW

Gedachten die me al 17 jaar in de greep hielden werden me opeens helder en werd me bewust van deze belemmering.

Hanny

Gezondheidszorg medewerker

Ik slaap veel beter sinds ik de ademsessie heb gedaan!

Peter

Hovenier

Onder aangename en kundige begeleiding van Ron ten Voorde heb ik meegedaan aan een het blok van 3 weken verbonden adem halen. Het was een heel nieuwe ervaring. Een andere manier van waarnemen. Ik heb diepere lagen in mijzelf ontdekt. Uiteindelijk levert dat mij ontspanning op. Een aanrader voor wie open-minded is.

Carolien

Office medewerker

Dankjewel voor de fijne ademsessie gisteren! Ik was erg rustig na afloop, heb diep geslapen en ben rustiger wakker geworden. Dat betekent veel voor me 🙂

Ron

Business Service Ondernemer

Ik heb oude ideeën los kunnen laten en voel me de hele week al vrijer en meer ontspannen!

Gerrit

Belastingdienst Medewerker

Het geeft me zoveel energie, deze vitaliteit wil ik altijd blijven voelen.

Stefan

Ondernemer Retail

Wil je ervaren wat deze ademtechniek met je kan doen en of ben je nieuwsgierig geworden!? Voor vrijblijvend informatie e-mail:ron@yogateaching.nl  of bel met +31(0)653445001

 

BLIJF OP DE HOOGTE MET MIJN NIEUWSBRIEF

Mailinglist:

You have Successfully Subscribed!