fbpx

Training & Voorlichting

Ik geef trainingen, lessen, workshops en voorlichting aan bedrijven, instellingen en aan mensen zoals jij en ik over de adem.

Als individu wil je gewoon lekkerder in je vel zitten, je (sport) prestatie verbeteren, maar ook omdat je klachten wil voorkomen zoals: Burn-out, stofwisselingsproblemen, gezondheidsklachten, vermoeidheid, stress of chronische pijn. Vaak komen er, zeker bij coaching, ook  vormen en technieken bij uit mijn andere expertises yoga, meditatie en coaching.
Kortom ik geef trainingen, lessen, workshops en voorlichting aan bedrijven, instellingen en aan mensen zoals jij en ik over de Adem. Dat kan zijn omdat jij je als bedrijf wil inzetten op vitaliteit bij je medewerkers en hen wilt helpen meer lichaamsbewustzijn te creëren, in het bijzonder de ademhaling.

Aanbod:

Training: Master Your Breath

Deze training is bedoeld voor mensen die de kwaliteit van het leven willen verhogen en zichzelf beter willen begrijpen op het gebied van ademen. Veel mensen ervaren stress of spanningen en zijn op zoek naar ontspanning via en door simpele oefeningen. Dit kun je leren zodat je deze elk moment van de dag kunt toepassen. Deze lessen kunnen zowel online als fysiek worden gegeven, in het Nederlands of het Engels.

Met een gratis E-book als naslagwerk. 

Je leert 8 ademtechnieken waarin ik je wil uitnodigen er 1 of 2 uit te kiezen om dagelijks mee te gaan oefenen voor integratie in je dagelijkse leven.

De Kracht van de adem voor:

  • Minder stress- en angstgevoelens
  • Betere nachtrust en slaapkwaliteit
  • Meer rust in je hoofd
  • Sterker immuunsysteem
  • Betere spijsvertering
  • Verlichting van pijn
  • Betere concentratie, een scherpere geest
  • Meer inspiratie en levensenergie

Reviews

Bedankt voor de mooie en behulpzame lessen. De focus op ademhaling helpt me om rustiger door het leven te gaan en minder geleefd te worden door stress pieken die meestal nergens voor nodig zijn.

Het was zeer interessant en heeft me inzichten gebracht dat tijdens stress ik beter op mijn ademhaling mag letten om hoogoplopende stress te beheersen.

Ik kende al verschillende ademhaling oefeningen via yoga maar het heeft me geholpen om in deze weken actief te blijven oefenen zodat het meer geïntegreerd is in mijn dagelijkse ritme.

Bedankt voor de inzichten die je hebt gegeven en ik realiseer me dat ik regelmatig mijn adem mag gaan oefen, ik ga een  herinnering in mijn telefoon plaatsen om deze te blijven oefen.

Fijn dat ik terug kan vallen op de filmpjes, als het even niet meer weet kan ik deze nakijken en opnieuw beoefenen na het kijken van de opnames.

Hello Ron. Thanks again for your all breath training. It is quite helpful for my life and work.

Bent je geïnteresseerd voor jezelf, medewerkers en of organisatie? Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via ron@yogateaching.nl , tel. (0) 6 53 44 50 01 of vul het contact formulier in op mijn contactpagina op de website.