fbpx

– TRAINING & VOORLICHTING –

Ik geef trainingen en voorlichting aan bedrijven, instellingen en aan mensen zoals jij en ik. Mijn informatie is voor geïnteresseerden die meer lichaamsbewustzijn willen creëren, in het bijzonder de ademhaling. Advies en begeleiding in trainingsprogramma, Burn-out klachten, stofwisselingsproblemen, gezondheidsklachten, vermoeidheid en (sport) prestatieverbetering. 

Naar wens kan thema, duur en lengte van de gekozen optie worden aangepast. Onderstaand een keuze uit mijn aanbod:

-Skype-Bel-Online sessie

In ons gesprek kijken we naar patronen, specifiek naar hoe jij adem haalt. Je krijgt  advies, tips en eventueel een oefening mee.

-Prive-ademsessie.

In deze persoonlijke sessie kijken we samen naar je in en uit ademing en eventuele andere oorzaken die je adem beïnvloeden.  Ik geef je inzicht in patronen en samen gaan we aan de slag om je ademhaling te optimaliseren. Ik pas verschillende ademtechnieken toe afhankelijk van jou situatie en proces. Desgewenst krijg je oefeningen mee naar huis.

-Groeps-sessie

Het samenkomen met gelijkgestemden geeft verbinding en een speciale dynamiek. Dit heeft een positief effect op je bewustwording tav. onder andere je ademhaling. Het doel is je ademhaling te verbeteren, spanningen loslaten en het contact te vergroten met je innerlijke zelf. Ik pas verschillende ademtechnieken toe afhankelijk van de groep of vooraf gestelde doelstelling.

-Voorlichting (van 50 tot 120 min)

Voor bedrijven, instellingen en andere initiatieven geef ik uitleg over een goede/verkeerde  ademhaling en de positieve/negatieve effecten hiervan. Nog steeds is er te weinig bekendheid bij de gemiddelde Nederlander en dat terwijl we hele dagen ademen. Onze kennis en bewustzijn hierover gaan we vergroten, testen maar ook oefenen. Dus interactie met de aanwezigen in de zaal voor dynamisch contact.

 

-Training (1 uur t/m 2 dagen)

Voor bedrijven, instellingen en andere initiatieven gaan we actief aan de slag. We zullen  persoonlijk en lijfelijk gaan ervaren welke invloed de adem op ons fysiologische systeem heeft, maar uiteindelijk ook op ons mentale, emotionele en energetische lichaam. Afhankelijk van behoefte, beschikbaarheid en intentie kunnen de duur van de training naar vraag en behoefte worden ingevuld.

Bent je geïnteresseerd in het aanbod  voor jezelf, medewerkers en of organisatie? Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via ron@yogateaching.nl , tel. (0) 6 53 44 50 01 of klik op onderstaande button om naar de contactpagina op de website te gaan.

BLIJF OP DE HOOGTE MET MIJN NIEUWSBRIEF

Mailinglist:

You have Successfully Subscribed!