fbpx

 Training & Voorlichting

Ik geef trainingen, lessen, workshops en voorlichting aan bedrijven, instellingen en aan mensen zoals jij en ik over de Adem.

Als individu wil je gewoon lekkerder in je vel zitten, je (sport) prestatie verbeteren, maar ook omdat je klachten wil voorkomen zoals: Burn-out, stofwisselingsproblemen, gezondheidsklachten, vermoeidheid, stress of chronische pijn. Vaak komen er, zeker bij coaching, ook  vormen en technieken bij uit mijn andere expertises yoga, meditatie en coaching.
Kortom ik geef trainingen, lessen, workshops en voorlichting aan bedrijven, instellingen en aan mensen zoals jij en ik over de Adem. Dat kan zijn omdat jij je als bedrijf wil inzetten op vitaliteit bij je medewerkers en hen wilt helpen meer lichaamsbewustzijn te creëren, in het bijzonder de ademhaling.

Het Aanbod bestaat uit:

Video Call – Online sessie

In deze sessie kijken we naar patronen, specifiek naar hoe jij adem haalt. Je krijgt advies, tips en een aantal oefeningen mee. Ook doen we een Ademtest, die inzicht geeft waar je nu staat en hoe je ademt. Je zou dit ook een Quick Scan kunnen noemen. Deze kan zowel fysiek als Online.

Privé Ademsessie

In deze persoonlijke sessie kijken we samen naar je in- en uitademing en eventuele andere oorzaken die je adem beïnvloeden. Ik geef je inzicht in je adempatroon en samen gaan we aan de slag om je ademhaling te optimaliseren. Ik pas verschillende ademtechnieken toe afhankelijk van jouw situatie en proces. Eén of meerdere individuele ademsessies geven inzicht en is het begin of vervolg om aan je gezondheid, vitaliteit en levenskracht te werken. Daarnaast krijg je oefeningen mee naar huis. Deze kan zowel fysiek als Online.

 

Groeps Sessie

Deze Workshop in het samenkomen met gelijkgestemden geeft verbinding en een speciale dynamiek. Dit heeft een positief effect op je bewustwording van onder andere je ademhaling. Het doel is je ademhaling te verbeteren, spanningen loslaten en het contact te vergroten met je innerlijke zelf. Ik pas verschillende ademtechnieken toe afhankelijk van de groep of vooraf gestelde doelstelling. Deze kan zowel fysiek als Online.

 

Voorlichting van 50 of 120 minunten

Mijn voorlichting/lezing is voor bedrijven, organisaties en instellingen die geïnteresseerd zijn in vitaliteit en hoe goed ademen hiervoor een belangrijke schakel is en redelijk eenvoudig aan te leren.
Tijdens deze lezing, geef ik uitleg over een goede/verkeerde  ademhaling en de positieve/negatieve effecten hiervan. Nog steeds is er te weinig bekendheid bij de gemiddelde Nederlander en dat terwijl we hele dagen ademen. Onze kennis en bewustzijn hierover gaan we vergroten, testen maar ook oefenen. We gaan dus actief aan de slag in interactie met de aanwezigen, zodat ze zelf ook direct het verschil ervaren en daardoor weten of hier verbetering mogelijk is. Deze kan zowel fysiek als Online.

 

Training/Cursus (1 uur t/m 8 dagen)

Mijn training en cursus is voor bedrijven, organisaties, instellingen en andere initiatieven die actief met de adem aan de slag willen. We zullen persoonlijk en fysiek gaan ervaren welke invloed de adem op ons fysiologische systeem heeft, maar ook op ons mentale, emotionele en energetische lichaam. Er komen verschillende ademtechnieken aan bod en tijdens de training zal ik dit afwisselen met meditatie- en yogaoefeningen, die voor iedereen toegankelijk en uitvoerbaar zijn. Afhankelijk van de mogelijkheden en behoefte kan er ook gekozen worden voor meerdere contact momenten. Deze kan zowel fysiek als Online.

 

Voor elk onderdeel in mijn aanbod kan afhankelijk van behoefte, beschikbaarheid, en intentie, kunnen thema, duur en lengte van de gekozen optie worden aangepast en samen worden ingevuld. 

Bent je geïnteresseerd voor jezelf, medewerkers en of organisatie? Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via ron@yogateaching.nl , tel. (0) 6 53 44 50 01 of klik op onderstaande button om naar de contactpagina op de website te gaan.