fbpx

Over mij

 

De stress en pijn was de aanzet voor mijn persoonlijke groei en vitaliteit.

Mijn reis begon vele jaren geleden, toen ik besloot om mijn eigen innerlijke roep te volgen en mijn hart te volgen. Terugkijkend was een van de eerste grote veranderingen, de diepe rust en tevredenheid te ervaren via meditatie. Via deze stilte realiseerde ik mij voor het eerst wie ik echt was en stopte ik met het geloven van de onophoudelijke stroom van gedachten. Daar was het waar ik vrede voelde, contact met mijn natuurlijke ‘ik’ maakte – de essentie – mijn innerlijke kern, de basis waar vanuit ik als mens leef. Er ontstond een andere energie in mijzelf en deze had weer een positief effect op de mensen en buitenwereld om me heen.

Als coach, ademtherapeut en yogadocent begeleid ik mensen bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het loslaten van blokkades die hen belemmeren om volledig te leven. Samen werken we aan het vergroten van zelfbewustzijn, het ontwikkelen van veerkracht en het omarmen van positieve veranderingen. Ik ontmoet graag mensen die open staan voor verandering of verdieping zoeken in het leven, zowel prive als werkgerelateerd.

 In het kort:

Mijn naam is Ron ten Voorde. Ik ben opgegroeid en heb 35 jaar lang gewoond in Haaksbergen. Op mijn 48e besloot ik mijn succesvolle metaalbedrijf, dat ik 20 jaar lang met plezier leidde in mijn geboortedorp, te verkopen. Mijn keuze werd geleid door mijn diepste verlangen om meer uit het leven te halen en mijn passie te volgen. 

Tegenwoordig woon ik in Enschede. Sinds 2016 begeleid en ondersteun ik mensen bij het vinden van rust, vreugde en vitaliteit. Dit werk vervult me en stelt me in staat anderen te helpen hun welzijn te bevorderen.

 

Ze zeggen over mij:

Mensen die mij kennen noemen mij sensitief, humoristisch, vriendelijk en empathisch. Vaak hoor ik terug, dat ik vooral word ervaren als iemand die vanuit rust en een diep voelen en weten, snel de essentie kan doorgronden. En dat ik mensen op een rustige en veilige manier effectief help bij de eigen ontwikkeling en/of klachten. Of dit nu is op het gebied van coaching, ademhalen of in mijn yogales.