Over mij

 – Ron ten Voorde –

Van Eigenaar Metaalbedrijf naar Yoga, adem en meditatie docent. Diep van binnen wist ik altijd dat het anders kon! Maar hoe?

In mijn leven als zelfstandig ondernemer bleven gevoelens van stress komen en gaan en maakte me vaak onrustig. Dat is de motivatie geweest om mezelf en mijn eigen patronen te onderzoeken en in actie te komen. Nu jaren later heb ik mezelf ontwikkeld met behulp van vele yoga opleidingen, workshops en vormen zoals, Hatha, Bikram, Asthanga, Power en Yin, verschillende workshops op het gebied van zelfontwikkeling, cursussen rondom bewustzijn en meerdere opleidingen in ademcoaching en transformatief coachen.

Een basis gecreëerd om mezelf geestelijk en lichamelijk fit te houden en deze vanuit een holistische gedachtegoed te zien dat wij als mens één zijn.

Ik voel me een bruggenbouwer die jou eenvoudige technieken aan reikt die je direct kan gebruiken in het dagelijks leven. Deze “tools” zijn er om de groei te bewerkstelligen op alle gebieden in je leven.

Mijn specialisatie is om je mentale en geestelijke gezondheid te verhogen door middel van innerlijke heling, fysieke beoefening, vergroting van het zelfbewustzijn, wakker zijn en versterken van je spirituele wijsheid.

Ik deel mijn aanbevelingen graag met je om de kwaliteit van leven je te verhogen:

  1. Asana’s
    Neem elke dag 10 minuten de tijd om  asana’s te doen.
  2. Mediteren
    Neem elke dag 20 minuten de tijd om te mediteren of volledig rust te nemen.
  3. Aanwezigheid
    Neem de gehele dag door regelmatig een paar seconden de tijd om aanwezig te zijn.

 

Namasté, Ron