– OVER MIJ –

Mijn naam is Ron ten Voorde en groeide op in Haaksbergen in een gezin van vijf. Eenmaal verhuisd naar Enschede, genietend van de levendigheid in de stad en de vele faciliteiten. Hiernaast heeft de schoonheid en rust van de bossen in de omgeving een grote aantrekkings-kracht op me. Deze zijn hier in de omgeving ruim aanwezig en zoek ik regelmatig op. Hier laat ik me inspireren en laad ik me desgewenst op. Mensen die me kennen noemen me, sensitief, humoristisch, vriendelijk, empathisch en ontwikkelt. Ik hecht veel waarde aan bewustzijn, de start voor mijn, en ieders veranderingsproces die leidt tot persoonlijke groei. Via de stilte ervaarde ik voor het eerst wie ik echt was en stopte ik met het geloven van de onophoudelijke stroom van gedachten. Daar was het waar ik vrede ervaarde, contact met mijn natuurlijke zelf, de essentie, mijn innerlijke kern, de basis waar vanuit ik als mens leef.

Tijd voor Jezelf

De enige weg naar echte vrijheid en geluk is om genoeg tijd voor jezelf te nemen. Letterlijk stilstaan is een hele uitdaging maar eenmaal geleerd je grootste geschenk. Mijn eerste stappen naar het geluk in mezelf was de rust te ervaren via meditatie. Hierdoor besefte ik een tweede bewustzijnslaag, en eenmaal verbonden heb je toegang hebt tot de wijsheid die word beschreven in vele religies, spirituele stromingen en persoonlijke ontwikkelingsvormen.

Van Passief naar Actief

Via diverse yoga-opleidingen, verschillende workshops op het gebied van zelfontwikkeling, eigen ervaringen en cursussen rondom bewustzijn, adem (coach) en andere  opleidingen, heb ik een basis gecreëerd om mezelf geestelijk en lichamelijk fit te houden. Ik ervoer door in beweging te komen zowel fysiek als geestelijk grote voordelen. Er ontstond een andere energie in mijzelf en deze had weer een positief effect op de mensen en buitenwereld om me heen.

Balans door zelfkennis

Je balans vinden en houden is een samenspel tussen spanning en ontspanning waarbij de lichamelijke, emotionele en mentale aspecten op elkaar inwerken. Ik gun iedereen het krachtige gevoel dat je krijgt en de energie die vrij komt wanneer helderheid en ruimte word gecreëerd in alle lagen die op jou van invloed zijn. Uit ervaring weet ik dat het vervelend voelt om niet fit en rusteloos te zijn maar met de juiste begeleiding kun je stap voor stap loslaten wie je niet bent.

Mijn zoektocht naar een lichter leven heeft kennis gebracht die ik met toewijding en passie met jullie wil delen. Neem vooral contact met me op voor één van mijn lessen, coaching, stress release of burn-out gerelateerde klachten. Ook geef ik regelmatig voorlichtingen en workshops betreffend bovenstaande thema’s. Via onderstaande contact gegevens, ron@yogateaching.nl of tel +31(0) 653445001 kun je contact met me opnemen. 

Leuk als je me volgt!

Telephone: +31 (0) 6 53 44 50 01Adres: Mooienhof 27

Enschede
7512EE