fbpx

MEDITATIE CURSUS ONLINE

Master Your Mind

Maandag avond 26 april

om 20.30u.

In 10 weken leren mediteren, iedereen kan het!

Koop je ticket nu met €50,- korting

voor €129,-

Wat meditatie jou brengt!

wil jij je Gezondheid verbeteren?

Lagere bloeddruk

Door dagelijkse oefeningen geef jij je lichaam de kans om de natuurlijk balans van je metabolisme te verbeteren en in sommige gevallen voorgoed te veranderen.

Minder angst

Door de directe begeleiding en de ervaring van Ron kunnen belemmerende ideeën en overtuigingen doorzien worden, minder zwaar en zelfs volledig verdwijnen.

Betere slaap

In de verschillende oefeningen die je gaat leren, ontvang je ook specifieke manieren om je voor te bereiden voor je slaap en daardoor een slaapritme te ontwikkelen die je uitgerust wakker laat worden.

Sterker immuunsysteem

Het regelmatig beoefenen van ontspannende oefeningen maakt dat je autonome zenuwstelsel beter gaat werken en je herstel systeem optimaal zijn werk kan doen.

wil jij meer Focus?

Het reguleren van emotie

Door jezelf te trainen in het aanwezig zijn met emoties ontwikkel jij de capaciteit om niet te verdwijnen in je emoties maar er naar te kijken als een observator.

Stoppen met het malen van gedachten

We trainen je focus capaciteit, ook wel je aandachtspier genoemd. Hiermee leer jij om je aandacht op iets te anders vestigen dan de malende gedachten.

Meer focus en concentratie

Hersen zijn te trainen. In deze cursus krijg je de juiste begeleiding om vol te houden en nieuwe verbindingen in je hersenen te maken.

Investeer nu in jezelf!

Compassie ontwikkelen

Als je een compassievol mens bent, begrijp je dat iedereen fouten maakt, iedereen pijn en verdriet ervaart en niemand volmaakt is. Leer in deze cursus dat compassie niet zozeer een tijdelijk gevoel is, maar een mentaliteit.

Minder eenzaamheid

Eenzaamheid komt voort uit verschillende overtuigingen. Het verschuiven van jou perspectief naar verbondenheid met jezelf en de mensen om je heen kan magisch werken in dit patroon.

Voorkomen van depressie

Depressie is vaak een gevolg van meerdere opeenstapelingen en uit contact zijn met jezelf. Meditatie is een manier om hernieuwd in contact te komen.

Samen Mediteren

Deskundige begeleiding

antwoord op al je vragen

Ik, Ron

De enige weg naar echte vrijheid en geluk is om genoeg tijd voor jezelf te nemen en in contact met jezelf te blijven. Letterlijk stilstaan is een hele uitdaging, maar eenmaal geleerd je grootste geschenk. Mijn eerste stappen naar geluk in mijzelf was door rust te ervaren via meditatie. Via de stilte realiseerde ik mij voor het eerst wie ik echt was en stopte ik met het geloven van de onophoudelijke stroom van gedachten. Daar was het waar ik vrede voelde en contact met mijn natuurlijke zelf maakte.

Vanwege Burn-Out klachten was ik zoekende. Op internet vond ik deze meditatiecursus en de Online training paste goed in mijn schema. Een aanrader voor als je een 'tool' zoekt om rust momenten te vinden! Goed in mijn vel en waardevolle inzichten gehad.

Wil

Wat ik zo waardevol heb gevonden is de verschillende technieken en eigenlijk hoe simpel de ademtel meditatie overal is toe te passen. Ik gebruik deze nu zelfs overdag als ik merk dat ik het contact met  mezelf verlies. Aanrader!

Frank

Manager administratie kantoor

Een aanrader voor als je onder deskundige begeleiding stappen wil zetten in meer bewustzijn over wat meditatie doet op je persoonlijkheid. Dankjewel Ron, ik ben vrijer en open.

Petra

Voeding consulent

Ik was op zoek naar een manier om uit de onophoudelijke stroom van gedachten te stappen. Ik heb een mooi leven maar zocht naar meer rust. De mediatiecursus heeft me laten zien dat deze rust te vinden is in mezelf.

Leonie

Student

Als absolute beginner in de meditatiewereld heb ik positieve ervaringen overgehouden aan deze cursus. Het is maar goed dat je me gevraagd hebt om mee te doen, anders was ik er misschien nooit of veel later mee in aanraking gekomen. Dan had ik wat gemist.

Door met meer mensen de cursus tegelijkertijd te volgen voel ik voor mezelf een soort van “stok achter de deur”. Wat ik waardevol vond is het (na)vragen hoe je die avond erbij zit en hoe je een meditatie oefening hebt ervaren. Dat maakt voor mij dat ik erover na moet denken en er woorden aan moet geven. Dit voorkomt bij mij dat het snel weg ebt of gedachtenloos verdwijnt.

De kaars meditatie was voor mij de mooiste oefening en deze doe ik zelf thuis vaker. Maar überhaupt een moment van stop zetten en stil zitten is het meest waardevolle wat ik van de cursus mee neem. Vaker een moment van rust inbouwen en scannen hoe ik me voel zonder alsmaar door te rennen in de waan van de dag.

Ron, bedankt dat ik mee mocht doen en bedankt voor je inzet voor mij (ons)!!

Hulp bij zelfstandig mediteren

Vind Rust & Balans

Ik nodig jullie van harte uit om deel te nemen aan de nieuwe reeks van 10 avonden. We gaan van simpele concentratie oefeningen naar volledig zelfstandig mediteren. Van uit mijn jarenlange persoonlijke ervaringen, eigen opleidingen en vele gegeven meditatiescursussen, bied ik nu deze cursus aan met het gemak van de online voordelen.

Aanbieding met €50,- korting

De eerste 5 aanmeldingen van €179,- voor:

129.00 incl.btw

Doe live mee vanuit je eigen thuis of werk omgeving

Opname doorgestuurd via link als je niet kunt

Groepsmediaties werken krachtiger dan alleen

Onbeperkt vragen stellen via mail of Zoom

Terugkijken op jouw moment

Gratis kennismaking gesprek

Gratis e-Book

BLIJF OP DE HOOGTE MET MIJN NIEUWSBRIEF

Mailinglist:

You have Successfully Subscribed!