fbpx

Deze cursus is gelimiteerd tot maximaal 12 personen, meld je snel aan want VOL=VOL!

In acht weken van simpele concentratie oefeningen naar zelfstandig mediteren!

Veel mensen zien door de bomen het bos niet. Door mijn eigen ervaringen en vele cursussen die ik al gegeven heb leid ik je hier door heen!

Start: Op woensdag 21 september om 20.00

Stap voor stap neem ik je mee.

Van simpele concentratie oefeningen naar zelfstandig mediteren.

Meditatie levert niet alleen ontspanning op maar ook andere wetenschappelijk voordelen.

Meditatie levert je niet alleen rust en ontspanning op, maar een nieuw onderzoek van Harvard stelt vast dat meditatie letterlijk de grijze massa van het brein opnieuw aanmaakt in slechts acht weken. Verder blijkt dat meditatie een aanzienlijk effect kan hebben op klinische symptomen van maagdarmstelselaandoeningen, prikkelbare darmsyndroom (IBS) en inflammatoire darmziekte (IBD). En tot slot dat meditatie directe fysiologische effecten heeft, bijvoorbeeld op zuurstofverbruik, hartslag, bloeddruk, angstgevoelens en dus ook stress. 

Enkele belangrijke stappen die je gaat leren?

Welke zit of lig positie past bij jou?

Hier zijn enkele opties die we in de cursus bespreken

Hoeveel minuten moet jij mediteren?

Afhankelijk van je niveau bespreken we jouw lengte

Wanneer is de beste tijd om te mediteren?

Ik adviseer s’morgens maar er zijn uitzonderingen.

Welke oefening is het beste voor mij?

We passen de wereldwijd meest toegepaste methode toe.

Hoe kan ik mijn gedachten stoppen?

Ik breng je inzichten die hierover zelfkennis brengen.

Hoe lang duurt het voordat ik zelfstandig kan mediteren?

Binnen 8 weken en de meeste cursisten veel eerder.

De meditatie cursus helpt jou in de stappen om tot een goede en diepe meditatie te komen. Het voelt als thuiskomen in jezelf.

De enige weg naar echte vrijheid en geluk is om te durven kiezen voor voldoende tijd voor jezelf en daardoor in contact met jezelf te blijven. Letterlijk stilstaan is een hele uitdaging, maar eenmaal geleerd je grootste geschenk. Mijn eerste stappen naar geluk in mijzelf was door rust te ervaren via meditatie. Via de stilte realiseerde ik mij voor het eerst wie ik echt was en stopte ik met het geloven van de onophoudelijke stroom van gedachten. Daar was het waar ik vrede voelde en contact met mijn natuurlijke zelf maakte, en thuis voelde.

De voordelen op een rij!

Fysiek

Betere slaap
Sterker immuunsysteem
Lagere bloeddruk
Minder spanningen

 

Mentaal

Meer focus

Betere concentratie
Stoppen met het malen van gedachten
Voorkomen van depressie

Emotioneel

Stoppen met het malen van gedachten
Minder angst
Voorkomen van depressie
Regulatie emoties

Persoonlijk

Zelfkennis
Compassie
Zelfliefde
Vertrouwen
 Authentiek

Tien redenen waarom deze cursus zo goed werkt!

1. Begeleid door een ervaren meditatiedocent

​2. Onbeperkt contact over alle meditatie vragen 

​3. Iedereen krijgt ​de opname doorgestuurd via een link

4. Elke week is er een speciaal moment om vragen te stellen

​5. Werkboek met tips en tricks waarin ik mijn ervaring deel  ​​

​6. Gevarieerde meditatie oefeningen jouw ideale methode

7. Jij doet live of online mee, fysiek of vanuit je eigen huis

8. Alle oefeningen zijn beschreven en te lezen in naslagwerk

​9. De opname van de les terug te kijken op jouw moment

​10. Samen mediteren motiveert en werkt veel krachtiger ​​

Mijn grootste les..

De grootste les die ik uit de meditatie heb gehaald, is dat ik niet mijn gedachten ben. Ik ben de toeschouwer/observator en heb dus gedachten in plaats van het te zijn. Stel je maar eens voor wanneer je een gebroken been hebt, dan ben jij toch ook niet je gebroken been!? Maar wie ben ik dan wel zal jij jezelf afvragen?

Vragen en antwoorden die mij levenswijsheid hebben gebracht die ik jou ook gun. Onderbouwt met vele wetenschappelijke studies brengt mediteren vele positieve voordelen. Eenmaal geleerd heb je een tool om om jezelf je leven lang gezond en gelukkig te houden.

Jarenlang was ik op zoek naar een manier van mijn onrust en gespannenheid af te komen. Meditatie heeft mij laten voelen en inzien dat er een weg is naar rust en een diepere vervulling van het leven. Onder begeleiding leerde ik de valkuilen in het mediteren overwinnen. 

Nu help ik zelf mensen met het vinden van meer rust en kalmte, zodat de gejaagdheid en de stress afnemen. Mijn cursisten komen weer in contact met hun ware zelf en de gevoelens van burn-out ebben langzaam weg. 

De meditatie cursus helpt jou met de stappen om tot een goede en diepere meditatie te komen. Al snel heb je de sleutel voor geluk weer in eigen handen – het voelt als thuiskomen bij jezelf.

De hybride vorm van lesgeven past helemaal bij de flexibiliteit van de huidige tijd. 

Nieuw dit jaar is dat deelnemers zowel fysiek en ook online de voordelen kunnen ervaren.

Door het begin van de Corona en de daaruit voorvloeiende Lock down heeft mij specialisme gebracht op het gebied van online lesgeven. Alle benodigdheden zoals camera, software, verlichting en locatie zijn aangepast voor de nieuwe vormen en flexibiliteit van de huidige tijd.

Als welkom attentie ontvang je dit boekwerk met de volgende onderwerpen:

Wat is meditatie? Waarom mediteren? Voordelen van meditatie! Hoe te mediteren? Tips om te mediteren en mijn 12 meest gebruikte tips & tricks!

Wat meditatie jou brengt!

De rust in jezelf ervaren

Door de komst van internet en de 24 uurs economie staan we veel meer “aan” dan 15 jaar geleden. Door op een dag een bewust moment te nemen zal je in contact komen met de rust in ons zelf. Zo simpel is!

Betere slaap

In de verschillende oefeningen die je gaat leren, ontvang je ook specifieke manieren om je voor te bereiden voor je slaap en daardoor een slaapritme te ontwikkelen die je uitgerust wakker laat worden.

Sterker immuunsysteem

Het regelmatig beoefenen van ontspannende oefeningen maakt dat je autonome zenuwstelsel beter gaat werken en je herstel systeem optimaal zijn werk kan doen.

Stoppen met het malen van gedachten

We trainen je focus capaciteit, ook wel je aandachtspier genoemd. Hiermee leer jij om je aandacht op iets te anders vestigen dan de malende gedachten.

Meer focus en concentratie

Hersen zijn te trainen. In deze cursus krijg je de juiste begeleiding om vol te houden en nieuwe verbindingen in je hersenen te maken.

Lagere bloeddruk

Door dagelijkse oefeningen geef jij je lichaam de kans om de natuurlijk balans van je metabolisme te verbeteren en in sommige gevallen voorgoed te veranderen.

Minder angst

Door de directe begeleiding en de ervaring van Ron kunnen belemmerende ideeën en overtuigingen doorzien worden, minder zwaar en zelfs volledig verdwijnen.

Het reguleren van emotie

Door jezelf te trainen in het aanwezig zijn met emoties ontwikkel jij de capaciteit om niet te verdwijnen in je emoties maar er naar te kijken als een observator.

Compassie ontwikkelen

Als je een compassievol mens bent, begrijp je dat iedereen fouten maakt, iedereen pijn en verdriet ervaart en niemand volmaakt is. Leer in deze cursus dat compassie niet zozeer een tijdelijk gevoel is, maar een mentaliteit.

Minder eenzaamheid

Eenzaamheid komt voort uit verschillende overtuigingen. Het verschuiven van jou perspectief naar verbondenheid met jezelf en de mensen om je heen kan magisch werken in dit patroon.

Voorkomen van depressie

Depressie is vaak een gevolg van meerdere opeenstapelingen en uit contact zijn met jezelf. Meditatie is een manier om hernieuwd in contact te komen.

Meld je nu aan voor de meditatie cursus!

Voor meer gezondheid en rust

Met garantie!

  • Reserveer een plek: Ik werk met een maximaal aantal van 12 deelnemers  dus reserveer zo spoedig mogelijk jouw plek!
  • Voordelen: Betere slaap, gezondheid, minder stress, stoppen met piekeren en in contact  met jezelf.
  • Unieke methode: Speciaal voor mensen die moeite met focus en teveel gedachten hebben.
  • Garantie:  Gegarandeerd succes! (Geld terug)

Normaal € 279,- 

Cursus prijs nu: 

€ 179,- 

* Met als optie een gratis gesprek.

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

Met garantie stelling!

Niet goed geld terug! 

Inmiddels geef ik al jaren deze mediatie cursus en ben tot de conclusie gekomen dat deze methode jouw een resultaat kan brengen waar jij naar op zoek bent. Ik heb zelf vele meditatievormen beoefend en in combinatie met de ervaringen die ik heb opgedaan in vele cursussen en opleidingen, ben ik tot deze meest optimale lesopbouw gekomen.

Vol vertrouwen dat dit concept jouw gaat helpen. Ik ben er namelijk zó van overtuigd dat ik jouw zelfs een 100% garantie kan geven. Wanneer jij niet tot meditatie komt mag jij opnieuw gratis deelnemen aan de volgende meditatiecursus. Als je daarna alsnog niet tot mediatie komt ontvang je het volledige bedrag teruggestort op je bankrekening. De enige voorwaarde is dat je alle lessen aanwezig bent.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op september 2021, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.

Yogateaching |  Mooienhof 27  |  kvk 06077715
BTW: 103788761B01   |  EMAIL: ron@yogateaching.nl

BLIJF OP DE HOOGTE MET MIJN NIEUWSBRIEF

You have Successfully Subscribed!