fbpx

Start vandaag  voor meer gezondheid!

Heb jij last van:

Weinig energie, stress, onrust, angsten, benauwdheid, hoge bloeddruk, slaapproblemen, na Covid symptonen, stokt je adem of gaap je veel?

Onderzoek toont aan dat 70% van de mensen niet goed ademt of zet de ademhaling onvoldoende in.

Er zijn duizenden adem technieken en soms zien mensen door de bomen het bos niet meer. Oftwel welke oefening past bij jou? Daarom heb ik dertien oefeningen middels tekst, video en geluidsfragmenten voor jou verzameld waarin ik je alles leer over wat belangrijk is in de ademhaling zonder dat je een specialist hoeft te worden.

Online Adem Cursus

“MASTER YOUR BREATH”

Nu eenmalig voor €39,-

• Leer hoe jij je vitaliteit en gezondheid simpel kunt verhogen

Kwaliteit van je leven verhogen?

  • Deze cursus is met grote zorg samengesteld en is voortgekomen uit verschillende opleidingen, talloze ervaringen en mijn eigen persoonlijke studie. Ook ik had ooit weinig kennis over ademhaling, maar gaandeweg besefte ik dat het een ontzettend grote impact heeft op hoe ik me zowel fysiek, mentaal als emotioneel voel.

  • In de cursus is er een breed scala aan ademoefeningen. Hierdoor zijn er altijd een paar oefeningen die geschikt zijn voor jou.

  • Wanneer je zonder medicijnen op de meest directe manier invloed wil uit oefenen op je fysieke en geestelijke gezondheid kunnen adem oefeningen jouw vitaliteit en gezondheid brengen en waardoor de kwaliteit van je leven kan verhogen.

Enkele belangrijke stappen die je gaat leren?

Welke zit of lig positie past bij jou?

Hoeveel minuten per dag ademen?

Welke tijd is het beste om te ademen

Welke oefening doe ik om te ontspannen?

Wat is een goede adem?

Welke oefening doe ik voor het slapen?

Wat de "key" in de ademhaling is?

Meten is Weten

Veel mensen ademen onvolledig of niet goed. Dit is bijna altijd (uitzondering daar gelaten) het gevolg van een gebeurtenis in je leven die een grote impact heeft gehad. Dit kan kortstondig zijn geweest of voor een langere tijd, in beide gevallen spreken we van een chronische dysfunctioneel adem patroon.

Als baby ademde jij volledig en gezond naar je buik. Als je op dit moment niet goed ademt is dat dus onderweg ergens verandert en kun je stellen dat adem verandert is maar dus ook weer beter kan worden. Dat geeft bij de meeste mensen weer hoop.

In de cursus gaan we meten en de resultaten noteren in het Logboek. Na een bepaalde periode kun je het resultaat vergelijken en daardoor wordt jij gestimuleerd om door te gaan. 

Tien redenen waarom deze cursus werkt!

Voor bijna elke klacht een oefening

Toegankelijk voor een brede publiek

Support op aanvraag als je vast loopt

Duizenden mensen met de adem geholpen

Vele oefeningen, geen mens is het zelfde

Meten is weten is het bewijs

N

Ontwikkelt door een ervaren docent

N

Gebaseerd op wetenschappelijke kennis

N

Het is fijn om aan je gezondheid te werken

N

Variatie in tekst, video en geluidsfragment

Wie ben ik 

Mijn naam is Ron ten Voorde en  hiervoor in mijn dagelijkse leven als zelfstandig ondernemer in de metaalbranche ervaarde ik erg veel stress. Dagelijkse pijn in mijn rug en benauwdheid waardoor ik een tekort aan zuurstof ervaarde. Deze klachten waren de aanzet om het anders te doen. Diep van binnen geloofde ik in een vitaal, moeiteloos en gelukkig leven. Na mijn eerste yogales ervaarde ik meer gezondheid en minder belemmerende gedachten patronen. Ik was er van overtuigd dat door te investeren in mezelf, het leven zou brengen waar ik naar verlangde.

 

 

Opleidingen en veel ervaring
Via diverse yoga en adem opleidingen, verschillende workshops en cursussen op het gebied van bewustzijn en een hele hoop levenservaring heb ik een basis gecreëerd om mijzelf geestelijk en lichamelijk fit te houden. Ik weet hoe het is om rusteloos en niet fit te zijn, het is alleen niet nodig. Deze kennis deel ik met jou!

Reviews

Ik heb zoveel mogen leren en loslaten tijdens de vele ademsessies met Ron. Zijn kennis over de adem heeft mij zoveel  vrijheid gebracht. Nog steeds kijk ik er naar om als een soort van onderhoud deel te nemen aan workshops en evenementen.

Rob

De technieken die ik bij Ron in de cursus heb geleerd pas ik nog steeds na 3 jaar dagelijks toe! In een operatie die ik moest ondergaan kreeg ik een compliment dat ik mijn adem onder controle had. Geleerd dus in de ademcursus vertelde ik de chirurg.

Karin

Vanwege een hoge werkdruk kwam ik ziek thuis. Ik was niet op de hoogte dat de adem zo veel invloed had op de Burn out. Door deze aan te passen heb ik bijna geen klachten meer en kan ik weer werken.

Saskia

Klanten:

Wat een succesvolle adem jouw brengt!

De rust in jezelf ervaren

Door de komst van internet en de 24 uurs economie staan we veel meer “aan” dan 20 jaar geleden. Door tijdens je dag bewust een adem moment te nemen zal je in contact komen met de rust in je zelf. Zo simpel kan het zijn!

Betere slaap

In de verschillende oefeningen die je gaat leren, ontvang je ook specifieke manieren om je voor te bereiden voor je slaap en daardoor een slaapritme te ontwikkelen die je uitgerust wakker laat worden.

Sterker immuunsysteem

Het regelmatig beoefenen van ontspannende oefeningen maakt dat je autonome zenuwstelsel beter gaat werken en je herstel systeem optimaal zijn werk kan doen.

Stoppen met het malen van gedachten

Door met je focus naar de adem te gaan, hebben belemmerende gedachten geen of minder kans. Hierdoor stap jij uit de stroom van malende gedachten.

Meer focus en concentratie

Hersen zijn te trainen. Door elke dag even te oefenen maken je hersenen nieuwe verbindingen  aan.

Lagere bloeddruk

Hoge bloeddruk heeft bij veel mensen te maken met het te veel “aan” staan van het zenuwstelsel. Door dagelijks te ademen geef jij je lichaam de kans om de natuurlijk balans van je metabolisme te verbeteren en in sommige gevallen voorgoed te veranderen.

Het reguleren van emotie

Door de regulatie van ons natuurlijke systeem  bij het ademen zal er een betere doorstroming komen van emoties.

Voorkomen van depressie

Depressie is fysieke reactie en het gevolg van meerdere opeenstapelingen en uit contact zijn met jezelf. Adem technieken zijn een fantastische manier om regulatie te vinden.

Start vandaag met garantie de adem cursus!

Voor meer vitaliteit, gezondheid en rust!

Aanbieding:

Nu met prijsverlaging naar €39,- dus wacht niet te lang.

N
Grote keuze:

Oefeningen voor; slapen, wandelen, sportprestaties, spirituele beoefening, meditatie en ontspanning.

N

Voordelen:

Betere slaap, gezondheid, minder stress, stoppen met piekeren en in contact  met jezelf.

N
Elke Divice:

Op je laptop, pc, tablet, telefoon of i-pad etc… Deze cursus kun je overal doen en op jou tijdstip en tempo!

N
Garantie:

Niet goed, geld terug! *

Normaal € 195,- 

Cursus prijs nu: 

€ 39,- 

* Niet goed geld terug actie.
Lees de onderstaande garantievoorwaarde.

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

*Niet goed geld terug! 

Door mijn eigen ervaring en begeleiding van de duizenden mensen die ik inmiddels heb geholpen, ben ik overtuigd dat deze cursus resultaat brengt. Ik heb zelf alle methodes beoefend en in combinatie met de ervaringen die ik heb opgedaan in vele cursussen en opleidingen, ben ik tot deze meest optimale lesopbouw gekomen.
Vol vertrouwen dat dit concept jouw gaat helpen. Ik ben er namelijk zó van overtuigd dat ik zelfs een 100% garantie kan geven.
Je hebt letterlijk niets te verliezen en veel te winnen. Als je binnen 30 dagen niet tevreden bent met de inhoud of resultaten van deze online training, dan krijg je je geld terug. De enige vereiste is dat je alle lessen hebt doorlopen en je minimaal 4 weken achtereen zes minuten per dag hebt geoefend en dus de inhoud van deze online training een eerlijke kans hebt gegeven.

In Augustus 2023 hebben we onze algemene voorwaarden en privacy pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.  

Yogateaching by Ron ten Voorde – Mooienhof 27, Enschede –  kvk 06077715
btw nr: 103788761B01  –  email: ron@yogateaching.nl