fbpx

Aanbieding loopt alleen in de zomer dus wacht niet te lang en meld je snel aan!

>> Zomerdeal <<

Online Adem cursus

“Master Your Breath”

Leer hoe jij je vitaliteit en gezondheid simpel kunt verhogen

Nu tijdelijk voor 39,-

Weinig energie, stress, onrustig, angstig, benauwd, hoge bloeddruk, slaap je slecht, na Covid symptonen, stokt je adem of gaap je veel?

80% van Nederland zet zijn of haar adem onvoldoende in.

 Veel mensen ervaren stress of spanningen en zijn op zoek naar ‘Tools’ middels simpele oefeningen die je elk moment van de dag kunt toepassen zonder ingewikkelde technieken.

Het gezegde, door de bomen het bos niet zien is ook op adem oefeningen van toepassing. Er zijn honderden technieken. Daarom heb ik dertien oefeningen middels tekst, video en geluidsfragmenten voor jou verzameld waarin ik je alles leer over de adem zonder dat je een specialist hoeft te worden.

Kwaliteit van je leven verhogen?

Ik heb ervaren dat er tijdens de beoefening verschillende vragen naar voren komen die ik speciaal in deze cursus behandel. Hierdoor houd ik het soms algemeen maar voldoende om zonder een specialist te worden de adem optimaal kunt inzetten. En omdat er zoveel verschillende mensen zijn met verschillende behoeftes is er een zeer breed scala van ademoefeningen. Hierdoor zijn er altijd een paar oefeningen die geschikt zijn voor jou.

Wanneer je zonder medicijnen op de meest directe manier invloed wil uit oefenen op je fysieke en geestelijke gezondheid kunnen adem oefeningen jou vitaliteit en gezondheid brengen en misschien zelfs de kwaliteit van je leven verhogen.

Enkele belangrijke stappen die je gaat leren?

N

Welke zit of lig positie past bij jou?

N

Hoeveel minuten per dag ademen?

N

Welke tijd is het beste om te ademen

N

Welke oefening doe ik om te ontspannen?

N

Wat is een goede adem?

N

Welke oefening doe ik voor het slapen?

Meten is weten

Veel mensen ademen onvolledig of niet goed. Dit is bijna altijd (uitzondering daar gelaten) het gevolg van een gebeurtenis in je leven die een grote impact heeft gehad. Dit kan kortstondig zijn geweest of voor een langere tijd, in beide gevallen spreken we van een chronische dysfunctioneel adem patroon.

Als baby ademde jij volledig en gezond naar je buik. Als je op dit moment niet goed ademt is dat dus onderweg ergens verandert en kun je stellen dat adem verandert is maar dus ook weer beter kan worden. Dat geeft bij de meeste mensen weer hoop.

In de cursus gaan we meten en de resultaten noteren in het Logboek. Na een bepaalde periode kun je het resultaat vergelijken en daardoor wordt jij gestimuleerd om door te gaan. 

De voordelen op een rij!

Fysiek

Betere slaap
Sterker immuunsysteem
Lagere bloeddruk
Minder spanningen

 

Mentaal

Meer focus

Betere concentratie
Stoppen met het malen van gedachten
Voorkomen van depressie

Emotioneel

Stoppen met het malen van gedachten
Minder angst
Voorkomen van depressie
Regulatie emoties

Persoonlijk

Zelfkennis
Compassie
Zelfliefde
Vertrouwen
 Authentiek

Tien redenen waarom deze cursus werkt!

N

Voor elke klacht een oefening

N

Toegankelijk voor een brede groep

N

Support op aanvraag als je vast loopt

N

Ik heb minimaal 10.000 uren geïnvesteerd

N

Vele oefeningen, geen mens is het zelfde

N

Meten is weten is het bewijs

N

Ontwikkelt door een ervaren docent

N

Gebaseerd op wetenschappelijke kennis

N

Het is fijn om aan je gezondheid te werken

N

Variatie in tekst, video en geluidsfragment

Wie ben ik en waarom de adem voor mij belangrijk is geworden

Mijn naam is Ron en vroeger in mijn dagelijkse leven als zelfstandig ondernemer ervaarde ik vroeger erg veel stress. Dagelijkse pijn in mijn rug en benauwdheid waardoor ik een tekort aan zuurstof ervaarde. Deze klachten waren de aanzet om op onderzoek te gaan. Diep van binnen geloofde ik in een vitaal, moeiteloos en gelukkig leven. Na mijn eerste yogales ervaarde ik meer gezondheid en minder belemmerende gedachten patronen. Ik was er van overtuigd dat door te investeren in mezelf, het leven zou brengen waar ik naar verlangde.

Via diverse (yoga) opleidingen, verschillende workshops op het gebied van, cursussen rondom bewustzijn, adem (coach) en een hele hoop levenservaring heb ik een basis gecreëerd om mijzelf geestelijk en lichamelijk fit te houden. Ik weet hoe het is om rusteloos en niet fit te zijn, het is alleen niet nodig.

Inmiddels ervaar ik een aangename vitaliteit en levens geluk en hoop ook elke geïnteresseerde hierin te mogen inspireren. 

Reviews

Ik heb zoveel mogen leren en loslaten tijdens de ademsessies met Ron. Zijn kennis over de adem heeft mij zoveel  vrijheid gebracht. Nog steeds kijk ik er naar uit om ook live deel te nemen en workshops en evenementen te volgen.

Rob

De technieken die ik bij Ron in de cursus heb geleerd pas ik nog steeds na 3 jaar dagelijks toe! In een operatie die ik moest ondergaan kreeg ik een compliment dat ik mijn adem onder controle had. Geleerd dus in de ademcursus vertelde ik de chirurg.

Karin

Vanwege een hoge werkdruk kwam ik ziek thuis. Ik was niet op de hoogte dat de adem zo veel invloed had op de Burn out. Door deze aan te passen heb ik bijna geen klachten meer en kan ik weer werken.

Saskia

Als speciale dank en attentie kun je na aanmelding gratis de adem test doen:

Hierin kun jij je dysfunctioneel adem patroon toetsen en ontvang jij binnen twee tot drie minuten gepersonaliseerd advies op basis van jouw antwoorden!

Ademtest Ron ten Voorde Yogateaching

Wat een succesvolle adem jouw brengt!

De rust in jezelf ervaren

Door de komst van internet en de 24 uurs economie staan we veel meer “aan” dan 20 jaar geleden. Door tijdens je dag een bewust adem moment te nemen zal je in contact komen met de rust in je zelf. Zo simpel kan het zijn!

Betere slaap

In de verschillende oefeningen die je gaat leren, ontvang je ook specifieke manieren om je voor te bereiden voor je slaap en daardoor een slaapritme te ontwikkelen die je uitgerust wakker laat worden.

Sterker immuunsysteem

Het regelmatig beoefenen van ontspannende oefeningen maakt dat je autonome zenuwstelsel beter gaat werken en je herstel systeem optimaal zijn werk kan doen.
Stoppen met het malen van gedachten

Door met je focus naar de adem te gaan, hebben belemmerende gedachten geen of minder kans. Hierdoor stap jij uit de stroom van malende gedachten.

Meer focus en concentratie

Hersen zijn te trainen. Door elke dag even te oefenen maken je hersenen nieuwe verbindingen  aan.

Lagere bloeddruk

Hoge bloeddruk heeft bij veel mensen te maken met het te veel “aan” staan van het zenuwstelsel. Door dagelijks te ademen geef jij je lichaam de kans om de natuurlijk balans van je metabolisme te verbeteren en in sommige gevallen voorgoed te veranderen.

Het reguleren van emotie

Door de regulatie van ons natuurlijke systeem  bij het ademen zal er een betere doorstroming komen van emoties.

Voorkomen van depressie

Depressie is fysieke reactie en het gevolg van meerdere opeenstapelingen en uit contact zijn met jezelf. Adem technieken zijn een fantastische manier om regulatie te vinden.

Meld je nu aan voor de adem cursus!

Voor meer vitaliteit, gezondheid en rust

Met garantie!

N

Aanbieding:

Tijdelijke zomer prijsverlaging naar €39,- dus wacht niet te lang met de start!

N
Grote keuze:

Oefeningen voor, slapen, wandelen, sportprestaties, spirituele beoefening, meditatie en ontspanning.

N

Voordelen:

Betere slaap, gezondheid, minder stress, stoppen met piekeren en in contact  met jezelf.

N
Elke Divice:

Op je laptop, pc, tablet, telefoon of i-pad etc… Deze cursus kun je overal doen en op jou tijdstip!

N
Garantie:

Niet goed, geld terug! *

Normaal € 99,- 

Zomerdeal

Cursus prijs nu: 

€ 39,- 

* Lees de onderstaande garantievoorwaarde.

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

Niet goed geld terug! 

Door mijn eigen ervaring en die van mijn cursisten ben ik tot de conclusie gekomen dat deze methode jouw een resultaat kan brengen waar jij naar op zoek bent. Ik heb zelf alle methodes beoefend en in combinatie met de ervaringen die ik heb opgedaan in vele cursussen en opleidingen, ben ik tot deze meest optimale lesopbouw gekomen.

Vol vertrouwen dat dit concept jouw gaat helpen. Ik ben er namelijk zó van overtuigd dat ik jouw zelfs een 100% garantie kan geven.

Je hebt letterlijk niets te verliezen en veel vitaliteit te winnen. Als je binnen 30 dagen niet tevreden bent met de inhoud of resultaten van deze online training, dan krijg je je geld terug. De enige vereiste is dat je alle lessen hebt doorlopen en je minimaal 4 weken achtereen zes minuten per dag hebt geoefend en dus de inhoud van deze online training een eerlijke kans hebt gegeven.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op september 2021, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.

Yogateaching |  Mooienhof 27  |  kvk 06077715
BTW: 103788761B01   |  EMAIL: ron@yogateaching.nl