fbpx

Individuele Adem Sessie

Mijn ervaring is dat persoonlijke Adem Coaching  jouw belemmerende patroon of probleem van jaren in een paar sessies en misschien zelfs in één sessie kan veranderen en oplossen!

De adem is de meest directe manier om jezelf mentaal en geestelijk ze beïnvloeden. In mijn praktijk zet ik de kracht van de adem veel in omdat het relatief simpel is en direct toe te passen. Als baby ademde jij volledig naar je buik en in zijn algemeenheid kun je stellen dat als jij niet goed ademt er een moment is geweest dat dat is veranderd. Ik zie dat deze gedachtegang  bij velen weer hoop brengt.

 

Door ziekte, pijn, stress, trauma of andere ingrijpende gebeurtenis is de manier en of de aansturing naar en vanuit jouw autonome zenuwstelsel ontregeld geraakt. Dit is een proces die zich vaak over een langere tijdspanne kan strekken en daarom niet altijd als zodanig wordt opgemerkt. Als je langer met klachten blijft lopen kan dit chronisch worden en kunnen aanvankelijk vage klachten tot vergaande ziektepatronen ontwikkelen.

Als jij weet dat je adem niet goed is kun jij dit samen met mij gaan onderzoeken. De vraag die we stellen is, hoe, wanneer en waar adem jij in jouw lichaam? 

Via simpele oefeningen en ik meettechnieken stellen we beginwaarden vast en krijgen we inzicht in jouw adempatroon. Afhankelijk van hoe lang je al verkeerd adem haalt, de ernst van een eventuele gebeurtenis uit het verleden, de stress van nu en je eigen motivatie zijn bepalend voor verandering en de lengte van de behandeling in het hersteltraject.  

Boek een sessie of een gratis kennismakings-gesprek als je aan de slag wil en geïnteresseerd bent in mijn manier van werken.

Mocht je informatie willen, vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je natuurlijk ook contact met me opnemen via ron@yogateaching.nl