fbpx

Individuele Adem Sessie

Mijn ervaring is dat persoonlijke Adem Coaching  jouw belemmerende patroon of probleem van jaren in een paar sessies en misschien zelfs in één sessie kan veranderen en oplossen!

Door stress of een onverwerkte situatie kunnen spanningen chronisch worden vastgezet in het lichaam. Dat leidt tot een beperking van de energietoevoer naar lichaam en geest. Het beperken van ons ademsysteem vindt meestal onbewust plaats. De meeste mensen ademen al jaren onvolledig of geforceerd en zijn zich daar niet meer van bewust. Eén of meerdere individuele ademsessies geven inzicht in je adempatroon en is het begin of vervolg om aan je gezondheid, vitaliteit en levenskracht te werken.

 

In een ideale situatie adem je vrijuit, schoon jij jezelf van binnenuit op en stroomt de levensenergie onbelemmerd door je lichaam. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie ga je door, onder mijn begeleiding, het toepassen van verschillende ademtechnieken, laagje voor laagje afpellen totdat je uitkomt bij jouw essentie waar zich de kernkwaliteiten zoals, verbondenheid, liefde, kracht en vertrouwen bevinden. 

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat gemiddeld 3 lessen een goede basis kan brengen voor verbetering, verandering en waardevolle inzichten. Maar vooral een bewustere en betere ademhaling! We bespreken voorafgaand aan de sessies, tijdens de intake, wat de reden is voor je aanmelding, zodat we de wensen en doelen goed op elkaar kunnen afstemmen. 

Wil je privacy, individuele begeleiding, heb je een drukke agenda of ben je een selecte groep? Heb je blessures of andere belemmeringen waar speciaal rekening mee moet worden gehouden? Of misschien was je keus op een groep ademsessie gevallen maar komt het lesrooster niet overeen met jou agenda of vind je het lastig om je af te sluiten voor anderen in de les. Dan is een persoonlijke en individuele sessie een goede keus.

Mocht je informatie willen, vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je contact met me opnemen via ron@yogateaching.nl

BLIJF OP DE HOOGTE MET MIJN NIEUWSBRIEF

Mailinglist:

You have Successfully Subscribed!