fbpx

Individuele ademconsult

De ademhaling weerspiegelt jouw leven

De adem is de meest directe manier om jezelf mentaal en geestelijk te beïnvloeden. In mijn praktijk zet ik de kracht van de adem veel in omdat het relatief simpel is en direct toe te passen. Als baby ademde jij volledig naar je buik en in zijn algemeenheid kun je stellen dat als jij niet goed ademt er een moment is geweest dat dat is veranderd. Ik zie dat deze gedachtegang  bij velen weer hoop brengt.

Door ziekte, pijn, stress, trauma of een andere ingrijpende gebeurtenis is de manier en/of de aansturing naar en vanuit jouw autonome zenuwstelsel ontregeld geraakt. Dit is een proces dat zich vaak over een langere tijdspanne kan strekken en daarom niet altijd als zodanig wordt opgemerkt. Als je langer met klachten blijft lopen kan dit chronisch worden en kunnen aanvankelijk vage klachten zich tot vergaande ziektepatronen ontwikkelen.

Ron ten Voorde adem coaching

Als jij weet dat je adem niet goed is, kun jij dit samen met mij gaan onderzoeken. De vraag die we stellen is: “hoe, wanneer en waar adem jij in jouw lichaam”? Via simpele oefeningen en meettechnieken stellen we beginwaarden vast en krijgen we inzicht in jouw adempatroon. Mijn aanbod bestaat uit een traject van 3, 6 of 10 consulten. Losse sessies kunnen alleen voor kennsimaking.

Wil je weten wat de kosten zijn van een traject?

Wil je een kennismaking-afspraak maken? Boek dan via mijn online boekingssysteem!

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken via e-mail, dan kun je contact met mij opnemen via ron@yogateaching.nl