fbpx

IK VOEL ME GELUKKIG

Blog

Helaas was dat niet altijd zo…

Gelukkig zijn is niet vanzelfsprekend en vooral niet in deze uitdagende tijd.

Ik las deze week een post waarin iemand ongenuanceerd geventileerde dat dat een keus is. Dat klopt, echter onder 1 voorwaarde. DAT JIJ BEWUST BENT Want als ‘jij bewust bent’ kun jij van je “fouten” leren binnen de dimensies die op jouw als persoon hier op aarde, van invloed zijn.

Reflecteren en leren van je (geconditioneerde) acties. ‘Thats life’ Dat noemen ze ook wel eens groeipijn. Niet altijd leuk maar wel nodig om jou in beweging te brengen.

Eigenlijk een fantastisch mechanisme..Dus mijn pijn in mijn leven heeft mij in actie gezet. En dat waren nogal wat acties. De complete opsomming zal ik jullie besparen tenzij je er specifiek om vraagt 😉

Grofweg kun je zeggen dat er 4 Dimensies op ons van invloed zijn, Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel. Ik heb ze allemaal onderzocht, doorzie ze allemaal en nog steeds gun ik mezelf om af en toe in die valkuil te trappen.

Een oude overtuiging die sterk wordt geraakt en me even laat wankelen. Ik het even niet weet en onzeker voel. Dan weet ik dat ik even mag vertragen en terug gaan naar mijn KERN, mijn natuurlijke zijn.

Ik benoem dit ook wel eens ‘JOUW FABRIEKSINSTELLING’, de plek die er altijd is binnen in jezelf. Als je hiermee in contact staat voel jij je ontspannen en ‘GELUKKIG’ zonder reden.

Dus acties….of beter gezegd zet intenties uit. Waar wil JiJ van leren, om de beste versie van jezelf te worden.

Ron

Ron

Over Yogateaching | Ron

Bewustzijn, de start voor mijn en ieders veranderingsproces dat leidt tot persoonlijke groei. Dat is hetgeen waar ik veel waarde aan hecht en waar ik graag mensen in help om hun geluk, rust en authentieke zelf te vinden. 

Lees verder

Zie ook:

DROOG OEFENEN

Ik herinner me nog het moment toen ik als 10-jarig jochie zwemles kreeg. Bij de eerste les moest ik op het bankje de schoolslag oefenen, terwijl de badjuffrouw en het zwemgroepje mee keken. Ik voelde me behoorlijk ongemakkelijk, al spartelend op het bankje… Daar zal...

GRATIS MEDITATIE

Op dit moment zijn we in de 5e week van meditatiecursus. De deelnemers vroegen mij of het mogelijk was om geluidsopname van de ‘lach en wees gelukkig mediatie’ terug te luisteren, omdat deze zo fijn was. (LINK: https://www.yogateaching.nl/meditatie/) Inmiddels is deze...

WAAROM IS MIJ DAT NIET EERDER VERTELD?

Dat kreeg ik afgelopen week te horen in een coaching sessie. Als coach begeleid ik mensen in levensvraagstukken waar ze graag meer kennis over willen hebben en of vastlopen. Ik heb me onder andere gespecialiseerd in de kracht van...