fbpx

 HEALTH CARE CHECK 

Meten is Weten! Door middel van meetapparatuur stellen we vast of jij gezond bent, overbelast, Burn-out zit of, vermoeidheidsklachten hebt.

Aan de hand van de eerste metingen bepalen we gezamenlijk in overleg de juiste trainingsmethode voor een goed herstel.

Elke dag inzicht kunnen hebben in jouw vermogen tot herstel op basis van ons meetsysteem. Dit kun je controleren middels je eigen lichaam.

Wij berusten ons advies op  jarenlange ervaringen middels vastgelegde metingen. Hierdoor is er een betrouwbare database ontstaan voor advies op maat.

  • Programma voor herstel of verbetering
  • Actuele status zichtbaar
  • Inzicht in je herstel
  • Meten is weten

Samenvattend

Je kunt, door de HRV te meten, erachter komen of iemand roofbouw pleegt op zijn lichaam. Daarna kun je door middel van (adem)oefeningen ervoor zorgen dat de HRV-waarden verbeteren. Daarmee zullen veel lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen.

Daarnaast wordt de Check ook steeds vaker preventief ingezet om de vitaliteit te behouden, te leren omgaan met belastbaarheid en uitval te voorkomen middels één van de te kiezen programma’s. 

 

Bent je geïnteresseerd in de test voor jezelf, medewerkers en of organisatie? Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via ron@yogateaching.nl , tel. (0) 6 53 44 50 01 of klik op onderstaande button om naar de contactpagina op de website te gaan.