fbpx

“Transformatieve trajecten van en voor daadkrachtige mensen”

Wij, Nicole en Ron, nodigen je uit tot een ultiem zelfonderzoek. Kom tot inzichten en bevrijd jezelf van belemmerende patronen. Alles is in jou al aanwezig om moeiteloos de vrijheid te ervaren. 

Deze bijzondere coachingsvorm is voor vrouwen en mannen die verandering willen brengen in de ontevredenheid van de geest en de natuurlijk stroom van het leven willen (her)ontdekken. 

Voor ons betekent moeiteloze vrijheid dat je de keuzemogelijkheid hebt om jezelf en het leven te accepteren zoals het is en om je potentie te gaan leven. Dit houdt in dat je niet vast hoeft te zitten in geconditioneerde structuren, maar dat je ze gaat erkennen, doorvoelen en doorzien. Van hieruit lost de identificatie op en kun jij jouw creatiekracht inzetten voor het leven waar je naar verlangd.

Lees meer over onze drie pakketten.

Voor wie?

In dit zelfonderzoek maak je kennis met een verhelderende en verruimende kijk wijze op fysieke, mentale, emotionele en spirituele uitdagingen. Breng verlichting in je leven door jezelf te verdiepen met deze specifieke methode die voortkomt uit onze eigen ervaringen en kwaliteiten. 

Onze trajecten kunnen jou op een persoonlijk manier ondersteunen bij het transformeren van de volgende vraagstukken:

 • trauma en/of depressie
 • stress en/of burn out
 • onzekerheden en/of angsten
 • fysiek ongemak en/of pijn
 • relationele en/of intieme blokkades
 • eenzaamheid en/of rouwproces

Reviews

“Ron en Nicole hun betrokkenheid, passie en gedrevenheid helpen mij om mijn gestelde doelen te realiseren. Hierdoor ben ik maximaal gemotiveerd om hun sessies te volgen en de oefeningen toe te passen in het dagelijks leven.
Ik denk dat iedereen met soortgelijke klachten en de intentie om je leven te willen veranderen, bij Ron en Nicole in goede handen is.”

Eric

De keuze voor dit traject had meerdere redenen; Ik wil meer vanuit mijzelf leven ( authentiek zijn), meer balans tussen werk en privé maar ook definitief een ander, vrij en plezierig, leven gaan leiden”.

Over ons

 

Nicole heeft als Passiecoach een ervaringsgerichte benadering. 

Ik breng je in verbinding met de liefde voor jezelf, de ander en de wereld, Dit doe ik door middel van massage & energiewerk, adem & meditatie, bewegen & voelen. Zodra je zelfliefde kunt ervaren zal er ruimte ontstaan voor groei en genieten.
Vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid zal ik mij in elke sessie afstemmen op wat dienend is voor jouw proces. Dit houdt in dat ik niet zozeer doelgericht werk, maar gebruik maak van intenties in combinatie met de verlangens die in jou leven. 

“Ik werk graag samen met Ron, niet alleen omdat hij mijn liefdes partner is, maar ook en vooral vanwege zijn kennis en kunde. Hij heeft, net zo als ik, alles wat het leven hem gebracht heeft getransformeerd om persoonlijk te groeien. 

Ik mag van dichtbij aanschouwen hoe hij zichzelf uitdaagt om elk moment te leren, hiermee vergroot hij bewust zijn potentie. Dit is ook wat hij overdraagt in zijn coachings sessies. Hij houdt zijn cliënten een krachtige spiegel voor, waardoor zijn hun eigen potentie kunnen zien. Plus zijn ademsessies zijn onvoorstelbaar krachtig.”

Wil je meer lezen over Nicole? Klik dan hier.

 

Ron heeft als Bewustzijnscoach een meer doelgerichte benadering. 

Ik werk graag met  ademhalingsoefeningen, meditaties, fysieke oefeningen en ik zal je een liefdevolle spiegel voorhouden. Tijdens de sessies gaan we bezig met gedachte patronen doorzien, emoties verwerken, voelen en je eigen space holder zijn.  

Via verschillende technieken pellen we laag voor laag de belemmerende patronen af zodat jouw ware natuur vanzelf naar boven komt drijven. Een proces van zelfontwikkeling die niet valt af te dwingen maar telkens een afstemming vraagt in het moment. 

“Ik leerde Nicole kennen als een aantrekkelijke vrouw vol met levenspassie. Genietend vanuit het besef dat het leven niet gaat over te alleen te pieken, maar dat het een weg is die bewandeld wordt met vele keuzemogelijkheden. In ons contact ervaar ik haar levenswijsheid van het doorvoelen en reflecteren. Een cruciale volgorde waarin zij een levend voorbeeld is op het gebied van zelfliefde. 

Tijdens haar werk gebruikt ze deze zachte aanwezigheid als de bedding om je eigen energie te dragen. Door middel van een ongekende warmte en liefde brengt zij jou tijdens de sessies terug in kracht van je eigen essentie.”

 

Onze reflecties

 

 

Wat hebben wij tot nu toe van onze samenwerking geleerd? 

 Wij stemmen ons af op het tempo van jouw proces.

Wij nemen de tijd om helder met elkaar en de cliënt te communiceren.

Wij blijven elkaar verwonderen over de behaalde resultaten en ervaringen.

Wij ervaren een natuurlijke betrokkenheid vanuit onze passie voor groei.

Wij gebruiken het evenwicht tussen het vrouwelijk en het mannelijke om harmonie te creëren. 

 

Iedereen heeft de potentie om zichzelf bevrijden van spanningen voor meer levenskracht en geluk.

Wat kun je verwachten?

 

In onze trajecten kun je ervaren dat:

 • Jij zelf de sleutel bent tot het volledig toegankelijk maken van jouw levens potentie. 
 • Jij door ons weerspiegeld krijgt dat het mannelijke en vrouwelijke in één ieder aanwezig is.
 • Het zetten van een intentie richting geeft aan jou persoonlijk ontwikkeling.
 • Werken met energie een natuurlijke beweging is.
 • Dankbaarheid een kwaliteit van je authentiek zelf is. 
 • Dat moeiteloze vrijheid binnen handbereik is. 
 • Wij spaceholder (bewust aanwezig) zijn voor jouw proces.

De samenwerking is volledig organisch en vanuit onze passie ontstaan en niet in de laatste plaats omdat wij elkaar natuurlijk aanvullen. Het voelde als vanzelfsprekend om onze kwaliteiten samen te laten vallen zodat we deze dubbel zo krachtige trajecten kunnen aanbieden. 

Vanuit een onvoorstelbare dankbaarheid willen wij deze trajecten aanbieden voor degenen die vastbesloten zijn om het proces van zelfverwezenlijking aan te gaan. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek zullen wij een intake houden om af te stemmen of er voldoende draagvlak is voor wederzijdse samenwerking. Ook kijken wij of jouw motivatie voor zelfontwikkeling past bij de trajecten die wij aanbieden.

Wil je meer informatie? Stuur dan gerust een mail of whatsapp berichtje.

 

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!