fbpx

Coaching

Ik hou je een spiegel voor om inzichten te ontvangen en openen voor groei.

Met jouw hulpvraag gaan we aan de slag. De pijn, ongemak of beoogde verandering is het startpunt van ons gezamenlijke onderzoek. Iedereen krijgt uitdagingen in zijn leven waardoor je groeit, stil blijft staan of het simpelweg niet weet hoe mee om te gaan. Gebeurtenissen uit het verleden willen gezien en gevoeld worden. Veelal zijn we ons niet of onvoldoende bewust van dat we deze bij ons dragen. Van belemmerende overtuigingen naar stimulerende overtuigingen. Van negatieve gedachten naar positieve gedachten. Elke coaching die ik faciliteer is vanuit de holistische gedachtengoed, een samenwerking op 4 niveaus die mits in harmonie, gezondheid en vreugde brengt.  Inmiddels kan ik vanuit mijn eigen ervaring vertellen dat onze natuurlijke staat, gelukkig zijn is. Dat klinkt simpel maar is niet altijd makkelijk. Ik fungeer als spiegel voor jouw blinde vlekken. Soms confronterend maar altijd stimulerend.

Ons eerste contact

In een vrijblijvend gesprek maken we kennis en ontdekken we of er een klik is om aan de slag te gaan. Een belangrijk aspect voor mij is dat je voldoende gemotiveerd bent om de verandering die je voor ogen hebt ook samen te behalen. Als we besluiten een traject te starten is stap één het onderzoeken van jouw situatie; waar word jij momenteel gelukkig van en waar zitten jouw energielekken en belemmeringen? En waar zou je mee aan de slag willen en waar wil jij over 1 jaar staan? Samen bepalen we je doelen en evaluatie is een onderdeel van het proces. 

Doorbreken van patronen

In de gesprekken houd ik je een heldere spiegel voor. Dit kan confronterend zijn, maar het doel ervan is het verhogen van je bewustwording, de start van een nieuwe weg. Die nieuwe weg kan wat hobbels hebben. Bijvoorbeeld een ‘onhandig’ gedragspatroon waar je in vast zit. Ik help je deze te doorbreken. Het resultaat is keuzevrijheid. Keuzevrijheid om gedrag in te zetten dat jou gelukkiger, veerkrachtiger en effectiever maakt. 

Herstel of ontwikkeltraject op maat

Afhankelijk van jouw vraag en persoonlijkheid pas ik op maat mijn coaching technieken toe. In overleg kijken we naar je doelen en intenties en bepalen we de lengte van jouw traject. Door het uitzetten van strucuur komen de wensn binnen handbereik. Aan het einde van een traject evalueren we de weg die je af hebt gelegd en het eindresultaat.

Mijn stijl van Coachen

Mijn stijl van coaching is een persoonlijke vorm waarbij ik intensief en actief mee kijk over je schouder. De grootste transformaties komen voort uit het erkennen van je diepste  kwetsbaarheden die zich gaandeweg zich zullen aandienen.  De sessies van 1,5 tot 2,5 uur zijn erop gericht om veranderingen teweeg te brengen die jou (terug) in je eigen kracht zetten. Ik heb ervaren dat de veranderingsmogelijkheden liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

Toegepaste technieken

In alle coaching vormen maak ik gebruik van verschillende technieken zoals bijvoorbeeld: Yoga, meditatie, hartcoherentie, transformerend ademen, goed ademen, ademtest, innerlijk kindwerk,   (her) programmeren van je brein, diverse methodes zoals TEA, EFT, TRE en regressie methodes. Ik pas op maat toe, om groei te bewerkstelligen. .

Coachingsvormen

Één op één coaching

Persoonlijk contact via afspraak in mijn praktijk of nader te bepalen locatie. Tijdsduur vanaf 30 minuten uur en trajecten

Online coaching

Persoonlijk contact na afspraak via Video Call of telefoon. Locatie en plek willekeurig. Tijdsduur vanaf 30 minuten

Wandel coaching

Wandelen in de natuur brengt bijzondere resultaten. Op nader te bepalen lokatie.

Adem Coaching

Coaching via specifieke aandacht voor de ademhaling. In mijn praktijk, nader te bepalen locatie of online. 

Wil je direct een sessie of afspraak maken? Boek dan via mijn online boekingssysteem

Altijd stress!? Voorkom burn-out

Zo af en toe stress ervaren is niet ernstig maar mocht je het idee hebben dat je in de gevarenzone blijft zitten, zoek dan persoonlijke begeleiding. Door tijdige stresspreventie vermijd je hoge kosten en vervelende klachten. Ga naar mijn speciale pagina door op de Button ‘Burn Out Pagina’ te drukken.

Pijn Bevrijding

Wanneer je dagelijkse pijn ervaart of ziek bent is dat belemmerend en vaak van invloed op de kwaliteit van je leven. Dit kan een pijn zijn die langer duurt dan dat men normaliter zou mogen verwachten en kan chronisch zijn.

Ga naar mijn speciale pagina door op de Button ‘Naar Pijn Bevrijding pagina’ te drukken.

Review

Ron is naast coach een fijne gesprekspartner. Vanwege Burn-Out klachten regelde mijn werkgever een afspraak. Een paar jaar geleden zou ik dit zweverig hebben gevonden, nu heb ik aan de lijve ervaren dat niet alles vooraf te bedenken valt. Weer goed in mijn vel en ontzettend veel geleerd.

Willy

Salesmanager

Bedankt Ron voor de professionele begeleiding. 20 jaar langs specialisten, ziekenhuis en reguliere instellingen, morfine pleisters en artsen konden niet brengen wat jij hebt gebracht. Ik ben verlost van dagelijkse pijnen en belemmerende gedachten.

Franc

Zelfstandige Computerservice

Ik miste de passie in mijn prive leven en werk. Het leek wel alsof mijn hart op slot zat. Ik kon de liefde voor mezelf, maar ook voor mensen om me heen, die me dierbaar zijn, niet meer voelen. Ik was afgesloten. Met specifieke oefeningen en huiswerk voelde ik me na 5 sessie’s weer vrij, compleet en open.

Penny

Beleidsmedewerker

Klachten patronen

Psychische klachten

– Piekeren
– Moeilijk kunnen ontspannen
– Je opgejaagd voelen
– Prikkelbaarheid
– Emotioneel schommelt
– Lusteloosheid
– Niet meer kunnen genieten van
dingen
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Schuldgevoelens
– Depressie
– Angsten
– Slechte concentratie
– Vergeetachtigheid
– Onzekerheid
– Angsten
– Jezelf niet begrijpen

 

Lichamelijke klachten

– Chronische pijn
– Ziekte algemeen
– Extreme vermoeidheid
– Slaapproblemen
– Hoofdpijn
– Maagpijn
– Darmklachten
– Duizeligheid
– Lichamelijke pijnen
– Spijsverteringsproblemen en
slechte eetlust
– Ademhaling problemen

 

 

Andere klachten

– Het ervaren van specifieke
stress
– Symptomen Burn-out klachten
– Bij ziekte thuis
– Relatieproblemen
– Verslavingsproblemen
– Vatbaarder voor ziektes
-(On)verklaarbare fysieke en
geestelijke klachten

-Eetproblemen

 

 

Mocht je informatie willen, vragen hebben of een afspraak willen maken via de mail, dan kun je contact met me opnemen via ron@yogateaching.nl