– Coaching –

Coaching middels de Holistische gedachtegoed dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het lichaam geeft ons veel informatie die we vertalen naar jouw behoeftes op dit moment.

Tijdens onze afspraak kijken we naar dat wat goed gaat en dat wat verbetering kan gebruiken. Van de Nederlands bevolking krijgt 43,5% ooit in zijn of haar leven te maken met  een terugval. Soms houd je spanning onbewust vast en is een (adem) sessie voldoende om je balans terug te vinden. Echter soms ligt de oorzaak iets dieper en willen er gebeurtenissen uit het verleden gevoeld en gezien worden. Vaak gaat dit in combinatie met fysieke, mentale of emotionele beperkingen. Via verschillende methodes waaronder lichaamswerk breng ik je terug naar de basis waarin alle wijsheid al aanwezig is en de sleutel in jezelf te vinden is.   Je wil iets veranderen waar jezelf niet uit komt? Boek een gratis eerste gesprek om kennis te maken.

Hoe hou jij je hoofd cool in een  stressvolle situatie….

Ben je geïnteresseerd, heb je behoefte aan een gesprek of wil je in actie komen? Wil je  meer informatie en heb je een vraag, neem dan gerust contact op via ron@yogateaching.nl of klik op onderstaande button om naar de contactpagina op de website te gaan.

Leuk als je me volgt!

Telephone: +31 (0) 6 53 44 50 01Adres: Mooienhof 27

Enschede
7512EE