fbpx

Coaching

Ik ben jouw heldere spiegel die transformatie en groei mogelijk maakt.

Met jouw hulpvraag gaan we aan de slag. Het kan zijn dat je spanning onbewust vasthoud en soms is een (adem)sessie voldoende om je balans terug te vinden. Soms ligt de oorzaak iets dieper en willen er gebeurtenissen uit het verleden gezien en gevoeld worden. De behandeling die zal worden ingezet is vanuit holistische gedachtengoed. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik vertellen dat onze natuurlijke staat, gelukkig zijn is. Ik fungeer als spiegel voor jouw blinde vlekken. Soms confronterend maar altijd stimulerend.

Coaching

Zo werk ik

In een vrijblijvend gesprek maken we kennis en ontdekken we of er een klik is om aan de slag te gaan, een belangrijke voorwaarde voor onze samenwerking. Als we besluiten een traject te starten is stap één het onderzoeken van jouw situatie; waar word jij momenteel gelukkig van en waar zitten jouw energielekken en belemmeringen? En waar zou je mee aan de slag willen en waar wil jij over 1 jaar staan? Als klant ben jij degene die dat bepaalt. Ook bepaal je welke resultaten je wil behalen met het traject. Deze zullen we samen bewaken door regelmatig te evalueren. Ik behandel alles wat we bespreken als strikt vertrouwelijk en zal, tenzij op jouw verzoek, niets met derden delen.

Doorbreken van patronen

In de gesprekken houd ik je een heldere spiegel voor. Dit kan confronterend zijn, maar het doel ervan is het verhogen van je bewustwording, de start van een nieuwe weg. Die nieuwe weg kan wat hobbels hebben. Bijvoorbeeld een ‘onhandig’ gedragspatroon waar je in vast zit. Ik help je deze te doorbreken. Het resultaat is keuzevrijheid. Keuzevrijheid om gedrag in te zetten dat jou gelukkiger, veerkrachtiger en effectiever maakt. 

Herstel of ontwikkeltraject op maat

Afhankelijk van jouw vraag en persoon pas ik op maat coachingstechnieken toe. In overleg bepalen we het aantal sessies van jouw traject en de duur van een sessie (1,5 tot 2 uur). Aan het eind van het traject evalueren we de weg die je af hebt gelegd en het eindresultaat.

Mijn stijl van Coachen

Mijn stijl van coaching is een persoonlijke en positieve vorm van begeleiding die erop gericht is mensen te veranderen vanuit hun eigen kracht. Ik heb ervaren dat de veranderingsmogelijkheden liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

Toegepaste technieken

In alle coachingsvormen maak ik gebruik van verschillende technieken zoals bijvoorbeeld: Yoga, meditatie, hartcoherentie, transformerend ademen, goed ademen, ademtest, innerlijk kindwerk, diverse methodes zoals TEA, EFT, TRE en regressie methodes. Ik pas op maat toe, wat het meest wenselijk resultaat beoogd.

De vier Dimensies die jou als persoon omvatten

Tijdens de Coaching onderscheid ik vier Dimensies die jou als persoon omvatten:

  • Fysiek
  • Mentaal
  • Emotioneel
  • Spiritueel

Door het gericht onderscheiden van deze niveaus wordt het inzichtelijk en makkelijker om snel en gericht aan aan de slag te kunnen.

:Bovenstaande is een schematische illistratie van enkele coachings technieken die ik toepas.

Coachingsvormen

Eén-op-één Coaching

Persoonlijk contact via afspraak in mijn praktijk of nader te bepalen locatie. Tijdsduur vanaf 30 minuten uur en trajecten

Online Coaching 

videobellen, bellen, mail

Persoonlijk contact na afspraak via Video Call of telefoon. Locatie en plek willekeurig. Tijdsduur vanaf 30 minuten

Wandelcoaching

Persoonlijk contact via afspraak op een nader te bepalen locatie. Tijdsduur vanaf 1 uur

Adem Coaching

individueel en in groepsverband

Persoonlijk contact specifieke aandacht voor de ademhaling. In mijn praktijk, nader te bepalen locatie of online. Tijdsduur vanaf 30 minuten.

Doorgaans neem ik op werkdagen dezelfde dag contact op en in het weekend is dat afhankelijk van het moment.

Wil je meer informatie of wil je direct door naar een afspraak maken, klik dan op de knop ‘Info & Afspraak’!

Altijd stress!? Voorkom burn-out

Zo af en toe stress ervaren is niet ernstig maar mocht je het idee hebben dat je in de gevarenzone blijft zitten, zoek dan persoonlijke begeleiding. Door tijdige stresspreventie vermijd je hoge kosten en vervelende klachten. Ga naar mijn speciale pagina door op de Button ‘Burn Out Pagina’ te drukken.

Pijn Bevrijding

Wanneer je dagelijkse pijn ervaart of ziek bent is dat belemmerend en vaak van invloed op de kwaliteit van je leven. Dit kan een pijn zijn die langer duurt dan dat men normaliter zou mogen verwachten en kan chronisch zijn.

Ga naar mijn speciale pagina door op de Button ‘Naar Pijn Bevrijding pagina’ te drukken.

Boek je sessie of afspaak via mijn online boekingsysteem

Laden...

Review

Ron is naast coach een fijne gesprekspartner. Vanwege Burn-Out klachten regelde mijn werkgever een afspraak. Een paar jaar geleden zou ik dit zweverig hebben gevonden, nu heb ik aan de lijve ervaren dat niet alles vooraf te bedenken valt. Weer goed in mijn vel en ontzettend veel geleerd.

Willy

Salesmanager

Bedankt Ron voor de professionele begeleiding. 20 jaar langs specialisten, ziekenhuis en reguliere instellingen, morfine pleisters en artsen konden niet brengen wat jij hebt gebracht. Ik ben verlost van dagelijkse pijnen en belemmerende gedachten.

Franc

Zelfstandige Computerservice

Ik miste de passie in mijn prive leven en werk. Het leek wel alsof mijn hart op slot zat. Ik kon de liefde voor mezelf, maar ook voor mensen om me heen, die me dierbaar zijn, niet meer voelen. Ik was afgesloten. Met specifieke oefeningen en huiswerk voelde ik me na 5 sessie’s weer vrij, compleet en open.

Penny

Beleidsmedewerker

Klachten patronen

Psychische klachten

– Piekeren
– Moeilijk kunnen ontspannen
– Je opgejaagd voelen
– Prikkelbaarheid
– Emotioneel schommelt
– Lusteloosheid
– Niet meer kunnen genieten van
dingen
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Schuldgevoelens
– Depressie
– Angsten
– Slechte concentratie
– Vergeetachtigheid
– Onzekerheid
– Angsten
– Jezelf niet begrijpen

 

Lichamelijke klachten

– Chronische pijn
– Ziekte algemeen
– Extreme vermoeidheid
– Slaapproblemen
– Hoofdpijn
– Maagpijn
– Darmklachten
– Duizeligheid
– Lichamelijke pijnen
– Spijsverteringsproblemen en
slechte eetlust
– Ademhaling problemen

 

 

Andere klachten

– Het ervaren van specifieke
stress
– Symptomen Burn-out klachten
– Bij ziekte thuis
– Relatieproblemen
– Verslavingsproblemen
– Vatbaarder voor ziektes
-(On)verklaarbare fysieke en
geestelijke klachten

-Eetproblemen

 

 

Herken jij jezelf in één of meerdere problemen? Geen zorgen, ik kan je waarschijnlijk goed helpen. Heb je behoefte aan een gesprek en wil je in actie komen? Neem direct via de contact pagina contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.