fbpx

Coaching

Ik ben jouw heldere spiegel die transformatie en groei mogelijk maakt.

Met jouw hulpvraag gaan we aan de slag. De pijn, ongemak of beoogde verandering is het startpunt van ons gezamenlijke onderzoek. Iedereen krijgt uitdagingen in zijn leven waardoor je groeit, stil blijft staan of het simpelweg niet weet hoe mee om te gaan. Gebeurtenissen uit het verleden willen gezien en gevoeld worden. Veelal zijn we ons niet of onvoldoende bewust van dat we deze bij ons dragen. Van belemmerende overtuigingen naar stimulerende overtuigingen. Van negatieve gedachten naar positieve gedachten. Elke coaching die ik faciliteer is vanuit de holistische gedachtengoed, een samenwerking op 4 niveaus die mits in harmonie, gezondheid en vreugde brengt.  Inmiddels kan ik vanuit mijn eigen ervaring vertellen dat onze natuurlijke staat, gelukkig zijn is. Dat klinkt simpel maar is niet altijd makkelijk. Ik fungeer als spiegel voor jouw blinde vlekken. Soms confronterend maar altijd stimulerend.

Ons eerste contact

In een vrijblijvend gesprek maken we kennis en ontdekken we of er een klik is om aan de slag te gaan. Een belangrijk aspect voor mij is dat je voldoende gemotiveerd bent om de verandering die je voor ogen hebt ook samen te behalen. Als we besluiten een traject te starten is stap één het onderzoeken van jouw situatie; waar word jij momenteel gelukkig van en waar zitten jouw energielekken en belemmeringen? En waar zou je mee aan de slag willen en waar wil jij over 1 jaar staan? Samen bepalen we je doelen en evaluatie is een onderdeel van het proces. 

Doorbreken van patronen

In de gesprekken houd ik je een heldere spiegel voor. Dit kan confronterend zijn, maar het doel ervan is het verhogen van je bewustwording, de start van een nieuwe weg. Die nieuwe weg kan wat hobbels hebben. Bijvoorbeeld een ‘onhandig’ gedragspatroon waar je in vast zit. Ik help je deze te doorbreken. Het resultaat is keuzevrijheid. Keuzevrijheid om gedrag in te zetten dat jou gelukkiger, veerkrachtiger en effectiever maakt. 

Herstel of ontwikkeltraject op maat

Afhankelijk van jouw vraag en persoonlijkheid pas ik op maat mijn coaching technieken toe. In overleg kijken we naar je doelen en intenties en bepalen we de lengte van jouw traject. Door het uitzetten van strucuur komen de wensn binnen handbereik. Aan het einde van een traject evalueren we de weg die je af hebt gelegd en het eindresultaat.

Mijn stijl van Coachen

Mijn stijl van coaching is een persoonlijke vorm waarbij ik intensief en actief mee kijk over je schouder. De grootste transformaties komen voort uit het erkennen van je diepste  kwetsbaarheden die zich gaandeweg zich zullen aandienen.  De sessies van 1,5 tot 2,5 uur zijn erop gericht om veranderingen teweeg te brengen die jou (terug) in je eigen kracht zetten. Ik heb ervaren dat de veranderingsmogelijkheden liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

Toegepaste technieken

In alle coaching vormen maak ik gebruik van verschillende technieken zoals bijvoorbeeld: Yoga, meditatie, hartcoherentie, transformerend ademen, goed ademen, ademtest, innerlijk kindwerk,   (her) programmeren van je brein, diverse methodes zoals TEA, EFT, TRE en regressie methodes. Ik pas op maat toe, om groei te bewerkstelligen. .

De vier Dimensies die jou als persoon omvatten

Tijdens de Coaching onderscheid ik vier Dimensies die jou als persoon omvatten:

  • Fysiek
  • Mentaal
  • Emotioneel
  • Spiritueel

Door het gericht onderscheiden van deze niveaus wordt het inzichtelijk en makkelijker om snel en gericht aan aan de slag te kunnen.

:Bovenstaande is een schematische illistratie van enkele coachings technieken die ik toepas.

Coachingsvormen

Eén-op-één Coaching

Persoonlijk contact via afspraak in mijn praktijk of nader te bepalen locatie. Tijdsduur vanaf 30 minuten uur en trajecten

Online Coaching 

videobellen, bellen, mail

Persoonlijk contact na afspraak via Video Call of telefoon. Locatie en plek willekeurig. Tijdsduur vanaf 30 minuten

Wandelcoaching

Persoonlijk contact via afspraak op een nader te bepalen locatie. Tijdsduur vanaf 1 uur

Adem Coaching

individueel en in groepsverband

Persoonlijk contact specifieke aandacht voor de ademhaling. In mijn praktijk, nader te bepalen locatie of online. Tijdsduur vanaf 30 minuten.

Doorgaans neem ik op werkdagen dezelfde dag contact op en in het weekend is dat afhankelijk van het moment.

Wil je meer informatie of wil je direct door naar een afspraak maken, klik dan op de knop ‘Info & Afspraak’!

Altijd stress!? Voorkom burn-out

Zo af en toe stress ervaren is niet ernstig maar mocht je het idee hebben dat je in de gevarenzone blijft zitten, zoek dan persoonlijke begeleiding. Door tijdige stresspreventie vermijd je hoge kosten en vervelende klachten. Ga naar mijn speciale pagina door op de Button ‘Burn Out Pagina’ te drukken.

Pijn Bevrijding

Wanneer je dagelijkse pijn ervaart of ziek bent is dat belemmerend en vaak van invloed op de kwaliteit van je leven. Dit kan een pijn zijn die langer duurt dan dat men normaliter zou mogen verwachten en kan chronisch zijn.

Ga naar mijn speciale pagina door op de Button ‘Naar Pijn Bevrijding pagina’ te drukken.

Boek je sessie of afspaak via mijn online boekingsysteem

Laden...

Review

Ron is naast coach een fijne gesprekspartner. Vanwege Burn-Out klachten regelde mijn werkgever een afspraak. Een paar jaar geleden zou ik dit zweverig hebben gevonden, nu heb ik aan de lijve ervaren dat niet alles vooraf te bedenken valt. Weer goed in mijn vel en ontzettend veel geleerd.

Willy

Salesmanager

Bedankt Ron voor de professionele begeleiding. 20 jaar langs specialisten, ziekenhuis en reguliere instellingen, morfine pleisters en artsen konden niet brengen wat jij hebt gebracht. Ik ben verlost van dagelijkse pijnen en belemmerende gedachten.

Franc

Zelfstandige Computerservice

Ik miste de passie in mijn prive leven en werk. Het leek wel alsof mijn hart op slot zat. Ik kon de liefde voor mezelf, maar ook voor mensen om me heen, die me dierbaar zijn, niet meer voelen. Ik was afgesloten. Met specifieke oefeningen en huiswerk voelde ik me na 5 sessie’s weer vrij, compleet en open.

Penny

Beleidsmedewerker

Klachten patronen

Psychische klachten

– Piekeren
– Moeilijk kunnen ontspannen
– Je opgejaagd voelen
– Prikkelbaarheid
– Emotioneel schommelt
– Lusteloosheid
– Niet meer kunnen genieten van
dingen
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Schuldgevoelens
– Depressie
– Angsten
– Slechte concentratie
– Vergeetachtigheid
– Onzekerheid
– Angsten
– Jezelf niet begrijpen

 

Lichamelijke klachten

– Chronische pijn
– Ziekte algemeen
– Extreme vermoeidheid
– Slaapproblemen
– Hoofdpijn
– Maagpijn
– Darmklachten
– Duizeligheid
– Lichamelijke pijnen
– Spijsverteringsproblemen en
slechte eetlust
– Ademhaling problemen

 

 

Andere klachten

– Het ervaren van specifieke
stress
– Symptomen Burn-out klachten
– Bij ziekte thuis
– Relatieproblemen
– Verslavingsproblemen
– Vatbaarder voor ziektes
-(On)verklaarbare fysieke en
geestelijke klachten

-Eetproblemen

 

 

Herken jij jezelf in één of meerdere problemen? Geen zorgen, ik kan je waarschijnlijk goed helpen. Heb je behoefte aan een gesprek en wil je in actie komen? Neem direct via de contact pagina contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?