fbpx

Burn-Out en Stress release

Burn-Out is een benaming voor het signaal van het lichaam dat je meer energie verliest die niet wordt aangevuld tot het niveau waarin jij je goed voelt.

Ik ga je helpen om uit te vinden waardoor jij je fysiek en of geestelijk slecht door voelt. De klachten beperken zich vaak niet tot alleen tot je hoofd, maar kunnen op allerlei plekken in je lijf opduiken. Je voelt je meestal zowel mentaal als fysiek uitgeput. Je sleept jezelf in de ochtend je bed uit, hebt moeite met concentratie, je slaapt slecht (in of door) en je hebt veel last van stemmingswisselingen of bent juist heel passief. Mede door mijn eigen ervaring gaan we patronen doorzien en veranderen op een manier die bij jou past en deze zijn onderlegd met fysiologische wetenschap en spirituele kennis!

 

De laatste 10 jaar komt een Burn-Out steeds vaker voor en is er wederom een forse toename in de laatste jaren. We leven een 24 uurs economie en met de komst van de mobiele telefoon zijn we (bijna) altijd bereikbaar en beschikbaar. Dat brengt een grote druk met zich mee en we staan daardoor vaak en te lang ‘aan’. Ook is er een duidelijk verband tussen het krijgen van een Burn-Out en je ademhaling.

De oorzaak van een Burn-Out is meestal een combinatie van dit altijd bereikbaar en beschikbaar zijn, omstandigheden en eigenschappen zoals prestatiedrang, geen nee kunnen zeggen, gezien willen worden of erfelijke factoren. Er ontstaan spanningen die niet op een natuurlijke manier worden ontladen. En de balans tussen een normale, gezonde inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken.

Met verschillende technieken zoals Yoga, adem coaching, hartcoherentie, meditatie, TEA, EFT, TRE en regressie methodes of innerlijk kind werk gaan we samen aan de slag met jouw herstel.

Gemiddeld brengen 3 sessies al een goed eerste resultaat die je direct een veel beter gevoel geven.  De reden van je Burnout, inzichten, hoe verder en wat kan ik er zelf aan doen om dit te voorkomen. Afhankelijk van de mate van je klachten kunnen we tijdens de intake een inschatting maken van de hoeveelheid sessies.

Wil je direct een sessie of afspraak maken? Boek dan via mijn online boekingssysteem

Review

Ron is naast coach een fijne gesprekspartner. Vanwege Burn-Out klachten regelde mijn werkgever een afspraak. Een paar jaar geleden zou ik dit zweverig hebben gevonden, nu heb ik aan de lijve ervaren dat niet alles vooraf te bedenken valt. Weer goed in mijn vel en ontzettend veel geleerd.

Willy

Salesmanager

Bedankt Ron voor de professionele begeleiding. 20 jaar langs specialisten, ziekenhuis en reguliere instellingen, morfine pleisters en artsen konden niet brengen wat jij hebt gebracht. Ik ben verlost van dagelijkse pijnen en belemmerende gedachten.

Franc

Zelfstandige Computerservice

Ik miste de passie in mijn prive leven en werk. Het leek wel alsof mijn hart op slot zat. Ik kon de liefde voor mezelf, maar ook voor mensen om me heen, die me dierbaar zijn, niet meer voelen. Ik was afgesloten. Met specifieke oefeningen en huiswerk voelde ik me na 5 sessie’s weer vrij, compleet en open.

Penny

Beleidsmedewerker

Mocht je informatie willen, vragen hebben of een afspraak willen maken via de mail, dan kun je contact met me opnemen via ron@yogateaching.nl