fbpx

Organisaties

Gezonde werknemers

Minder stress, minder uitval, betere houdingen, meer energie, focus en creativiteit. Onderzoek toont aan dat het beoefenen van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen grote voordelen biedt voor de vitaliteit en gezondheid van de mens, en dus uw medewerker.

Ik verzorg voorlichtingen, workshops en hersteltrajecten waarin gefocust wordt op de vitaliteit en gezondheid van werknemers. Deze zijn geschikt voor individuele werknemers en zowel grote als kleine teams. 

Mijn ervaring heeft me geleerd dat er binnen organisaties steeds meer aandacht is voor het welbevinden. En ik ben blij te zien dat deze nog steeds groeit.

Ik bied een aantal standaard pakketten aan die ik vanzelfsprekend naar wens en in overleg op maat maak. Tijdens een kennismakingsgesprek kiezen we gezamenlijk de benadering die het beste past. 

 

Coachingstrajecten

Individuen en teams
Ontwikkeling, stressrelease of herstel
Trajecten van 3, 6 of 10(+) weken

Workshop en training

Lichaamsbewuste ademtraining 8w.
Ademhaling
Yoga

Teambuilding

Teambuilding en vitaliteitstraining

Lezing “De kracht van de Adem”

Ademen is iets dat de meeste mensen automatisch doen, maar toch is het goed om eens bewust na te denken over je innerlijke luchtstroom omdat deze misschien iets te snel of te oppervlakkig is. Wetenschappelijk onderzoek maakt duidelijk dat ademhaling cruciaal is voor je fysieke en mentale gezondheid.

In deze lezing die voor iedereen geschikt is  leg ik als yogadocent en ademtherapeut  de mechanismen achter een goede ademhaling uit. Ook zal ik samen met het publiek oefeningen doen om jou een ontspannen manier van ademen te laten ervaren. Misschien nog wel belangrijker is om samen met mij vast te stellen of jouw ademhaling binnen of buiten de norm ligt. 

De lezing wordt gegeven in de de Nederlandse taal maar kan ook in het Engels. 

Wil je meer informatie en weten welke prijzen hier aan zijn verbonden? Stuur dan een mail naar ron@yogateacching.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk relevante informatie.

 Mijn aanbod:

 • Lezing “De kracht van de adem”
 • Interactief
 • 75 minuten met uitloop van Q & A
 • Optioneel training 8 weken (Lichaamsgerichte ademtraining)

Veel mensen herkennen dat gevoel van onrust in je lichaam, van nervositeit. Je ademhaling verplaatst zich gevoelsmatig van je buik naar je ribben of nog hoger en je ademhalingsfrequentie schiet omhoog. Soms is het moeilijk om daarna weer tot rust te komen. Bij langdurige stress raakt je ademhaling langzaam ontregeld. Op een bijna onmerkbare manier begin je steeds oppervlakkiger en minder efficiënt te ademen. Dit kost je lichaam onnodig veel energie en kan voor verschillende fysieke en mentale spanningsklachten zorgen.

In deze 8-weekse training leer je, met behulp van ademoefeningen, hoe jij je lichaam beter kunt voelen en hoe je de signalen van je lichaam leert herkennen. Je leert je te ontspannen, rustig te blijven in stressvolle situaties en je emoties los te laten. Je krijgt ‘tools’ om je voor te bereiden op naderende doelen en inzicht in hoe je invloed kunt uitoefenen op je fysieke en mentale gezondheid.

Om de PDF flyer te downloaden te bekijken of meer lezen, klik op het plaatje of link.

Als werkgever wil je gezonde, gelukkige, gemotiveerde en goed functionerende medewerkers in je organisatie. Dat lukt niet altijd. Soms hebben medewerkers problemen of stressklachten of functioneren ze een tijdje minder goed. Inmiddels coach ik voor verschillende bedrijven de medewerkers. Na het intake gesprek bepalen we of het traject wordt ingestart.

Wil je meer informatie en weten welke prijzen hier aan zijn verbonden? Stuur dan een mail en je ontvangt zo spoedig mogelijk relevante informatie.

 Mijn aanbod:

 • Individuele en teamcoaching
 • Voorkomen van uitval
 • Herstel werk en privebalans
 • Ademtherapie
 • Stressrelease of herstel trajecten van 3, 6 of 10(+) weken

Voorkom dat je team uitgeblust raakt en investeer in de vitaliteit en de gezondheid van je medewerkers.

 • Verbeterde ademhaling
 • Boost immuunsysteem
 • Verbeterde concentratie en focus
 • Stressregulatie
 • Toename in zelfvertrouwen en eigen kunnen
 • Verhoogde betrokkenheid onder collega’s

 Durft jouw team de grenzen te verleggen en deze uitdaging aan te gaan?

Deze training wordt gegeven door Ron ten Voorde, yogadocent en ademcoach en Bianca Klijnsma, yogadocent. Beide hebben zich laten inspireren door Marcel Hof (broer van Wim Hof).

Om de PDF flyer te downloaden te bekijken of meer lezen, klik op het plaatje of link.

Tijdens mijn jarenlange zoektocht om mijn snerpende tinnitus een plek te geven, kwam ik bij Ron ten Voorde terecht.

Met enige verwondering constateerde ik hoe ik met mijn eigen ademhaling mijn lichaam in beweging kon zetten en daarmee vastgezette stress los kon laten.

Transformeren ademen bracht diepe gevoelens bij mij naar boven en heeft mij geholpen mijn ‘hoge’ ademhaling en gestresste gevoel weer op normaal niveau te krijgen.

Ik voel veel meer ruimte in mijn lijf. Nog dagelijks heb ik profijt van de ademhalingsoefeningen die ik geleerd heb.

De professionele begeleiding van Ron is zeer zorgvuldig en prettig. Hij straalt rust en vertrouwen uit.

Mijn eigen positieve ervaring heeft mij doen besluiten mijn collega’s (TR Fastenings) de mogelijkheid te bieden om een aantal bedrijfs-ademsessies bij Ron te volgen.

Bijzonder om met elkaar te ervaren en ook in groepsverband is de begeleiding van Ron zeer kundig.

De afgelopen tijd hebben meerdere collega’s ook prive sessie bij Ron gevolgd, allen met zeer goede resultaten.

Ron Vlutters

Directeur

Ron is naast coach een fijne gesprekspartner. Vanwege Burn-Out klachten regelde mijn werkgever een afspraak. Een paar jaar geleden zou ik dit zweverig hebben gevonden, nu heb ik aan de lijve ervaren dat niet alles vooraf te bedenken valt. Weer goed in mijn vel en ontzettend veel geleerd.

Willie

Salemanager

Ik miste de passie in mijn prive leven en werk. Het leek wel alsof mijn hart op slot zat. Ik kon de liefde voor mezelf, maar ook voor mensen om me heen, die me dierbaar zijn, niet meer voelen. Ik was afgesloten. Met specifieke oefeningen en huiswerk voelde ik me na 5 sessie’s weer vrij, compleet en open.

Penny

Beleidsmedewerker

Als je informatie wenst, vragen hebt of een afspraak wilt maken via e-mail, dan kun je contact met mij opnemen via ron@yogateaching.nl