– BEDRIJVEN –

Als zelfstandig ondernemer ken ik de uitdagingen waar je voor staat om een organisatie of bedrijf te runnen. Gelukkig loopt de trend gelijk met – mijn – overtuiging dat  door Duurzaam te ondernemen,  voor zowel de werkgever als de werknemer een hele grote winst te behalen valt.

Ik als ervaringsdeskundige richt me  specifiek op de geestelijke en fysieke gesteltheid van de mens, want tenslotte een gezonde werknemer  die goed in zijn of haar vel zit is van groot belang.

 

Helaas hebben van de werknemers in Nederland 1 op de 7 last van werkstress en burn-out klachten. Hierbij valt men langdurig uit, van gemiddeld 30 dagen bij stressklachten tot 242 dagen bij een burn-out. Dit heeft enorme impact op de medewerker zelf, maar ook op het team en de organisatie als geheel (productiviteitsverlies en onrust).

 

 

Ben je al overtuigd van het investeren in het welzijn van de medewerkers van jouw afdeling of bedrijf? Zodat er kosten worden bespaart, uitval word terug gedrongen en het werkplezier verhoogd. Dan is duurzaam ondernemen via Yogateaching een goede keuze.

Ik verzorg workshops, meditatie en yoga lessen  voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of door ons gekozen plek zijn. Ik lever altijd maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past.

Bent je geïnteresseerd in het aanbod  voor uw medewerkers en geintereseerd in meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via ron@yogateaching.nl of klik op onderstaande button om naar de contactpagina op de website te gaan.

Leuk als je me volgt!

Telephone: +31 (0) 6 53 44 50 01Adres: Mooienhof 27

Enschede
7512EE