fbpx

Voor bedrijven

Ik onderneem graag samen met bedrijven voor een gezonde geest en een vitaliteit van de werknemers. 

Minder stress, minder uitval, betere houdingen, meer energie, focus en creativiteit. Onderzoek toont inmiddels aan dat zowel het beoefenen van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen grote voordelen heeft voor de gezondheid van de mens, als wel de vitaliteit voor het bedrijf. In steeds meer landen is het binnen bedrijven daarom al standaard opgenomen voor de werknemers. Nadat de overheid in Nederland het een aantal jaren geleden implementeerde voor oa. de defensie volgden ook steeds meer particuliere ondernemingen deze positieve trend. En ik ben blij te zien dat deze nog steeds groeit.

Aanbod

Ik verzorg voorlichtingen, workshop en ontwikkel en hersteltrajecten waarin gefocust wordt op het geluk en de vitaliteit van de werknemers middels gesprekken, ademhaling, meditatie en yoga. Deze zijn geschikt voor individuele werknemers, maar ook voor grote en kleine groepen werknemers waarin we ook aan teambuilding kunnen werken. Ondanks dat ik een aantal standaard pakketten heb, lever ik altijd maatwerk.

Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past.

 

Coachingstrajecten
• Individuen en groepen
• Ontwikkeling, stressrelease of herstel
(burn-out bijv.)
• Trajecten van 3, 6 of 10(+) weken

Workshops
• Ademhaling
• Yoga
• Meditatie

Voorlichting
• Vitaliteit dmv ademhaling,
yoga en meditatie

Challange 15 weken

Drie pijlers die de basis vormen voor handvaten tegen stress.

Speciaal voor bedrijven heb ik mijn eigen YAM methode ontwikkelt. Om in een korte periode deelnemers de basisprincipes te leren die handvaten geven voor meer zelfkennis en het tegengaan van stress.

Steeds meer bedrijven of instellingen bieden hun werknemers mogelijkheden om zichzelf beter te leren kennen op persoonlijk vlak. Daarmee krijgen ze regie over hun eigen leven, is er minder uitval, meer vitaliteit en zijn ze gelukkiger.

Downloaden van de PDF folder kan hier.

Methode

Ik ben erg praktisch en werk vooral lichaams- en ervaringsgericht. In mijn sessies stem ik altijd af op hetgeen  waar men behoefte aan heeft. De taal spreken van degene die ik wil motiveren, is voor mij vanzelfsprekend. Gewoon praktisch, concreet en ervaringsgericht aan het werk zodat het voor iedereen toegankelijk is en dat iedereen de positieve effecten kan ervaren.

Ervaringen

Tijdens mijn jarenlange zoektocht om mijn snerpende tinnitus een plek te geven, kwam ik bij Ron ten Voorde terecht.

Met enige verwondering constateerde ik hoe ik met mijn eigen ademhaling mijn lichaam in beweging kon zetten en daarmee vastgezette stress los kon laten.

Transformeren ademen bracht diepe gevoelens bij mij naar boven en heeft mij geholpen mijn ‘hoge’ ademhaling en gestresste gevoel weer op normaal niveau te krijgen.

Ik voel veel meer ruimte in mijn lijf. Nog dagelijks heb ik profijt van de ademhalingsoefeningen die ik geleerd heb.

De professionele begeleiding van Ron is zeer zorgvuldig en prettig. Hij straalt rust en vertrouwen uit.

Mijn eigen positieve ervaring heeft mij doen besluiten mijn collega’s (TR Fastenings) de mogelijkheid te bieden om een aantal bedrijfs-ademsessies bij Ron te volgen.

Bijzonder om met elkaar te ervaren en ook in groepsverband is de begeleiding van Ron zeer kundig.

De afgelopen tijd hebben meerdere collega’s ook prive sessie bij Ron gevolgd, allen met zeer goede resultaten.

Ron Vlutters

Directeur

Ron is naast coach een fijne gesprekspartner. Vanwege Burn-Out klachten regelde mijn werkgever een afspraak. Een paar jaar geleden zou ik dit zweverig hebben gevonden, nu heb ik aan de lijve ervaren dat niet alles vooraf te bedenken valt. Weer goed in mijn vel en ontzettend veel geleerd.

Willie

Salemanager

Ik miste de passie in mijn prive leven en werk. Het leek wel alsof mijn hart op slot zat. Ik kon de liefde voor mezelf, maar ook voor mensen om me heen, die me dierbaar zijn, niet meer voelen. Ik was afgesloten. Met specifieke oefeningen en huiswerk voelde ik me na 5 sessie’s weer vrij, compleet en open.

Penny

Beleidsmedewerker

Mocht je informatie willen, vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je contact met me opnemen via ron@yogateaching.nl