Bedrijven

 
 
– Duurzaam ondernemen –

Duurzaam ondernemen, ook wel genoemd (M)aatschappelijk (V)erantwoord (O)ndernemen (MVO). Hierin houdt u rekening met de effecten van uw bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Voor iedere onderneming zien de MVO-activiteiten er anders uit. Dit hangt samen met uw sector, bedrijfsgrootte, bedrijfscultuur en strategie. Het betekent dat je naast het verdienen van geld, bewust omgaat met je omgeving. Ik als Yogateaching richt me  specifiek op de mens, want tenslotte een gezonde werknemer  die goed in zijn of haar vel zit is van groot belang.

Helaas hebben van de werknemers in Nederland 1 op de 7 last van werkstress en burn-out klachten. Hierbij valt men langdurig uit, van gemiddeld 30 dagen bij stressklachten tot 242 dagen bij een burn-out. Dit heeft enorme impact op de medewerker zelf, maar ook op het team en de organisatie als geheel (productiviteitsverlies en onrust).

Wilt u investeren in het welzijn van de medewerkers en jouw bedrijf? Zodat u kosten bespaart en uitval terug te dringen? Dan is duurzaam ondernemen via Yogateaching een goede keuze.

Mogelijkheden:
-Bedrijfsabonnement of strippenkaartkaart voor uw medewerkers
-Yoga, meditatie en mindfulness lessen op locatie
-Workshops of trainingen 
-Workshops Transformerend ademen 
-Lezingen
-Weekend of Week retreats

Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de werkkostenregeling (WKR). U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kosten neutraal. U mag tot 1,2 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

Voor meer informatie mail naar mij, Ron ten Voorde ron@yogateaching.nl

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Helaas is de ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin. 

Tijdens een les verfrissen de ademhalings- en ontspanningsoefeningen de geest en ontspannen het lichaam. De dynamische oefeningen verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

We verzorgen workshops, meditatie en yoga lessen  voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of in onze eigen  studio verzorgd worden. Wij leveren zoveel mogelijk maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past bij het bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in het aanbod  voor uw medewerkers en wil u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij Ron ten Voorde via ron@yogateaching.nl of klik op onderstaande button om naar de contactpagina op de website te gaan.