fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE YOGA, ADEM EN MEDITATIE. (YAM)

22 juni 2021 7:00 pm 8:15 pm

Drie pijlers die de basis vormen voor deze lessen.

Elke les nodig ik jullie deelnemers, uit om te ervaren hoe het is het versterkende effect te voelen als deze drie vormen worden gecombineerd. Uniek in zijn soort, geboren onder de naam YAM en niet elders te vinden in Enschede en omstreken. We starten veelal met ademoefeningen om jezelf los te  maken van de dagelijkse beslommeringen en aandacht te hebben voor de juiste ademhaling. 

Verbonden met de adem komen we langzaam meer in beweging om in de yoga oefeningen ons fysieke lichaam uit te dagen binnen de grenzen van ieders mogelijkheden. Wanneer het lichaam voldoende opgewarmd is kun jij jezelf uitnodigen voor verdieping, onderzoekt waar die ligt en wat je daarvoor nodig hebt. Hiervoor ben jij in contact met je gevoel en voor mij voelt dit als meditatie in actie.

De oefeningen zijn een combinatie van aanspannen en ontspannen, ook wel Yin en Yang genoemd. De ene keer spierversterkend de andere keer bindweefsel versoepelend en niet te vergeten voor een betere doorstroming van energie nadien. 

Als we richting het einde van de les gaan en de actieve bewegingen stoppen, ontspannen we ons bewust in de Savasana  (ontspanningsoefening). Dit is het moment waarin het lichaam nieuwe energie kan intregeren. Gemiddeld duurt deze ongeveer 6 tot 8 minuten.  Aansluitend opgevolgd met de meditatieoefening die aansluit bij het thema van de les en diepe stiltes in jezelf laat ervaren waarin al je wijsheden schuil gaan.

Heb jij interesse en wil je meedoen? De wekelijkse les start op 22 juni! Kosten voor 4 lessen zijn €69,-  en je kunt je aanmelden via ron@yogateaching.nl

ps. Mocht het tijdstip niet uitkomen kun je de opgenomen les later alsnog bekijken via de toegestuurd link. 

€69,