fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TRANSFORMERENDE ADEMREIS

19 december 2023 7:30 pm 9:45 pm

Wil jij jezelf ontwikkelen en verkennen in dieptes die jij alleen niet bereikt?

De transformerende adem is een effectieve en veilige manier om jezelf te onderzoeken en vrij te maken van blokkades. Het is een manier om zonder woorden de verbinding tussen hoofd en lichaam te vergroten of herstellen. Iedereen draagt bewust of onbewust spanningen met zich mee die verhinderen dat jij je volledig vrij en onbelemmerd voelt. Dit kunnen belemmeringen zijn op verschillende lagen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Deze belemmeringen zouden we als het donker kunnen omschrijven. Het doorzien of loslaten van deze vastgezette emoties brengt ruimte voor meer levensvreugde, vitaliteit en (zelf) liefde.
Het licht zou je kunnen omschrijven als de positieve energie die je kunt ontvangen als jij hier ontvankelijk voor bent. Deze ligt besloten in jouw verbinding met de wereld en de mensen om je heen.

Door via de adem contact maken met dit deel in jezelf help jij jezelf herinneren dat je hier al toegang tot hebt.


Een workshop voor persoonlijke groei en het verkennen van bekende en onbekende lagen in jezelf. Dit om uiteindelijk meesterschap te verwerven in de twee werelden. Een onderzoek en proces om in contact te komen alles wie jij omhelst. Hier is de plek om in contact te komen met je diepere lagen waar je eigen helderheid & inzicht besloten liggen.

Ron heeft inmiddels vanaf 2016 na zijn opleiding tot transformatief adem coach, honderden mensen laten ervaren hoe krachtig en transformerend de ademhaling is.

In de “safe space” die de mogelijkheden biedt voor ontdekkingen die voorbij woorden gaan. Geen enkele werkwijze heeft zo snel effect als de adem is Ron’s overtuiging.

Op deze dinsdag heb je de kans om via deze transformerende ademmethode jezelf te onderzoeken en vrijer te worden. Via de ademsessie heb je de tijd om beide delen, licht en donker, te ervaren.

Als je vragen of meer informatie wil ontvangen kun je contact opnemen via mail ron@yogateaching.nl of mijn telefoonnummer +31(0)6 53 44 50 01

Je plek is definitief gereserveerd na schriftelijke reactie en betaling.

Via bijgaande link: https://www.yogateaching.nl/…/transformerend-ademen-1x…/

PRAKTISCHE INFORMATIE
◊ Aanmelding : Schriftelijk
◊ Bijdrage : €39,50,-
◊ Inloop : 19.15 start om 19.30 tot 21.30
◊ Locatie: Enschede
◊ Aantal: Minimum 7, max. 13