fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Transformerende Adem reis naar het licht en het donker.

 

Het licht en het donker.

Wil jij jezelf ontwikkelen in dieptes die jij alleen niet bereikt?

De transformerende adem is een effectieve en veilige manier om jezelf te onderzoeken en vrij te maken van blokkades. Het is een manier om zonder woorden de verbinding tussen hoofd en lichaam te vergroten of herstellen. Iedereen draagt bewust of onbewust spanningen met zich mee die verhinderen dat jij je volledig vrij en onbelemmerd voelt. Dit kunnen belemmeringen zijn op verschillende lagen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau in jezelf zijn. 

Deze belemmeringen zouden we als het donker kunnen omschrijven. Het doorzien of loslaten van deze vastgezette emoties brengt ruimte voor meer levensvreugde, vitaliteit en (zelf) liefde. 

Het licht zou je kunnen omschrijven als de positieve energie die je kunt ontvangen als jij  hier ontvankelijk voor bent. Deze ligt besloten in jouw verbinding met het Universum en de mensen om je heen. Door via de adem contact maken met dit deel in jezelf help jij jezelf herinneren dat je hier al toegang tot hebt.

Een workshop voor persoonlijke groei en het verkennen van bekende en onbekende lagen in jezelf. Dit om uiteindelijk meesterschap te verwerven in de twee werelden. Een onderzoek en proces om in contact te komen alles wie jij omhelst. Hier is de plek om in contact te komen met je diepere lagen waar je eigen helderheid & inzicht besloten liggen. De ervaren ademcoaches nemen je mee in deze stappen. 

Ron als ademcoach die inmiddels vanaf 2006 zijn opleiding tot transformatief adem coach, inmiddels honderden mensen heeft laten ervaren hoe krachtig de adem is.

Jeroen die al jaren de transformatieve werking van de adem inzet voor zichzelf en regelmatig samen met Ron adem evenementen faciliteert.

Gezamenlijk zetten ze een veilig veld neer die de mogelijkheden biedt voor ontdekkingen die voorbij woorden gaan. Geen enkele werkwijze heeft zo snel effect als de adem is de overtuiging van beiden.

Op 18 december heb je de kans om via deze transformerende ademmethode jezelf te onderzoeken en vrijer te worden. Via een dubbele ademsessie met een totale lengte van drie uur hebben we de tijd om beide delen, licht en donker, te ervaren.  

Als je vragen of meer informatie wil ontvangen kun je contact opnemen via mail of telefoonnummer op mijn website. Aanmelden kan via onderstaande link!

PRAKTISCHE INFORMATIE

◊ Aanmelding : persoonlijk, uitsluitend schriftelijk.

◊ Bijdrage : €39,50,-  Dubbele adem sessie met korte pauze ertussen, totale lengte van 3 uur

◊ Inloop : 12.45 start om 13.00 

◊ Datum : 18 December

◊ Locatie: Enschede

◊ Tickets verkrijgbaar via : hhttps://www.yogateaching.nl/shop/