fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE YOGA, ADEM, MEDIATIE WORKSHOP

12 juni 2021 10:00 am 12:00 pm

ZindividU is een stichting die zich richt op de kankerpatiënt en zijn of haar omgeving. Fons de Visser, oprichter van ZindividU, werd zelf in 2012 geconfronteerd met een overlevingstermijn van maximaal 15 maanden vanwege hersenkanker. Nu 9 jaar later voelt hij zich vitaler dan ooit! Samen met zijn vrouw Miriam zet hij zich nu in voor mensen met kanker.

Fons en Miriam hebben mij gevraagd om op 12 juni de deelnemers mee te nemen in de toegankelijke workshop

De drie belangrijke pijlers voor gezondheid, yoga, adem en meditatie vormen de basis. De yoga om je fysieke lichaam te onderhouden en te voeden. De ademoefeningen om een optimale balans te bevorderen tussen lichaam en geest. En de meditatie waarin je in de verstilling in contact komt met je intuïtie en wijsheid.

Alles wat ik doe, de wijze waarop in het leven sta komt voort uit mijn diepe geloof in dat contact maken met je innerlijke kern, de basis is van waaruit je als mens gezond en gelukkig kunt leven. Als je verbinding maakt met je natuurlijke zelf kom je in een natuurlijke flow. Een staat waarin jij jezelf ervaart zonder de invloed van buitenaf. Vanuit deze natuurlijke stroom ontvouwt het leven zich soepeler op een wijze dat past bij jou. Minder last van stress. En meer plezier in de dingen die je doet. Dit is ook de plek waarin jouw lichaam en het immuunsysteem het meest optimale werkt en gezond wil zijn.

Dan praktische informatie voor de deelnemers. Misschien ben je bekend met de vormen die ik aanbied of niet. Ik wil aan iedereen meegeven dat alle vormen wijsheid kunnen brengen binnen in jezelf. En het allerbelangrijkste is het ervaren en erkennen van je grenzen. Van daar uit is groei balans mogelijk. Praktisch gezien zou dat kunnen beteken dat je sommige oefeningen niet doet of eerder uit een houding komt.

Wil jij aan je immuunsysteem werken of ken je iemand die de diagnose kanker heeft? 

Lotgenoten hebben gratis deelname en aanmelden kan via Fons@zindividu.nl of via mij.

€25,