fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Master Your Breath

17 juni 2022 9:30 am 4:00 pm

Kun jij vertrouwen op je basis?

Op 17 juni geef ik op de dag van Werkplezier twee workshops waarin ik de deelnemers laat ervaren hoe belangrijk de adem is en hoe je deze kun inzetten tegen stress.

Ademen lijkt een simpele bezigheid maar eenmaal verkeerd (aan) geleerd kan dit tot vage klachten lijden of in sommige gevallen chronisch, met verregaande gezondheidsproblemen. Tevens is de adem de meest directe manier voor stressreductie zonder medicijnen te gebruiken.

In de workshop gaan we samen onderzoeken en meten of jij goed ademt en of dat dit beter mag. In deze interactieve setting nodigen we een vrijwilliger uit om aan te tonen dat een goede ademhaling rechtstreeks invloed heeft op je hartslag, vertrouwen en gemoedstoestand en dus je stresslevel kan verlagen. Zo komen er nog verschillende oefeningen aan bod maar ik nodig de deelnemers vooraf ook uit om na te denken over vragen die we in de workshop kunnen behandelen. 

Kortom je leert ademtechnieken die de kwaliteit van je leven kunnen verhogen en misschien wel definitief veranderen. Doe je mee?

Maak je adem succesvol!!