fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Adem, mindset en ijsbad Challenge.

3 juli 2022 1:00 pm 4:30 pm

Mede mogelijk gemaakt door Camping Meuleman gaan we in deze workshop aan de slag met de 3 pijlers. Ademhalingsoefening, het trainen van je mindset en blootstelling aan de kou.

Deze gecombineerde methode zorgt dat je weer meer in je kracht komt te staan, balans kunt vinden en jij je zowel fysiek als mentaal sterker kunt voelen dan ooit!

Inmiddels zijn de ademworkshop in combinatie met ijs bad challenge een wereldwijde hype aan het worden. En dat is niet voor niets. Tijdens de Lock-down had ik volop tijd om de intense kou op te zoeken en deze bracht mij veel voordelen.  Naast dat het me meer mentale kracht heeft gebracht ging mijn immuunsysteem ook beter werken.

Bekend met het actieve en ontspannende ademmethodes  ben ik al jaren waardoor ik met al mijn focus deze uitdaging aan kon gaan. Ik heb me zelfs speciaal laten voorlichten door Marcel Hof (broer van Wim) die me waardevolle lessen heeft meegegeven. 

Wil jij ook ervaren welke voordelen deze combinaties jouw kunnen brengen? Jij kunt je nu al opgeven voor deze workshop zodat jouw plek alvast gereserveerd is.

Als je vragen of meer informatie wil ontvangen kun je contact opnemen met mij via telefoonnummer op mijn website of mail adres ron@yogateaching.nl

Aanmelden en een plek reserveren kan door een kaartje te kopen via de webshop:  hhttps://www.yogateaching.nl/shop/

PRAKTISCHE INFORMATIE

◊ Aanmelding : persoonlijk, uitsluitend schriftelijk.

◊ Bijdrage : €79,- 

◊ Inloop : 12.30 start om 13.00 

◊ Datum : zondag 3 juli

◊ Locatie: Lutterzandweg 16 in De Lutte

◊ Tickets verkrijgbaar via : hhttps://www.yogateaching.nl/shop/