fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KOUDE, MINDSET & ADEMTRAINING MET ZINDIVIDU

26 maart 1:00 pm 5:00 pm

In samenwerking met stichting Zindividu gaan we in deze workshop aan de slag met de 3 pijlers. Ademhalingsoefening, het trainen van je mindset en blootstelling aan de kou. Deze gecombineerde methode zorgt dat je weer meer in je kracht komt te staan, balans kunt vinden en jij je zowel fysiek als mentaal sterker kunt voelen dan ooit!

Zindividu is een stichting die ik een warm hart toedraag. Zij (Fons en Miriam) zetten zich in voor lotgenoten die de diagnose kanker hebben of hebben gehad. Fons is het levende voorbeeld dat als jij je leven echt durft te veranderen, je levenskwaliteit kunt verhogen en gezond blijven ook al ben je ziek geweest.

Jij kunt je nu al opgeven voor deze workshop. Jij hoeft niet een diagnose of herstellende te zijn, ook als je algemene interesse hebt kun je deelnemen aan deze workshop. Je doet hiermee niet alleen jezelf een plezier maar help jij ook nog eens de stichting en indirect dus andere mensen om gezonder te leven.

Als je vragen of meer informatie wil ontvangen kun je contact opnemen met Fons van Zindividu of met mij via telefoonnummer op mijn website of mail adres ron@yogateaching.nl

Aanmelden kan via onderstaande link!

PRAKTISCHE INFORMATIE

◊ Aanmelding : persoonlijk, uitsluitend schriftelijk.

◊ Bijdrage : €79,-  totale lengte ongeveer 4 uur

◊ Inloop : 12.30 start om 13.00 

◊ Datum : 26 maart

◊ Locatie: Vegerweg 75 in Enschede

◊ Tickets verkrijgbaar via : hhttps://www.yogateaching.nl/shop/