fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ADEM TRAINING

23 april 2023 1:00 pm 4:30 pm

Zit je vaak hoog met je ademhaling? Heb je koude handen en voeten? Ervaar je vaak stress? Adem je te snel? Vind je het lastig om diep door te ademen? Heb jij veel last van benauwdheid? Wil je meer inzicht of wil jij gewoon beter ademen?

Ademen lijkt een simpele bezigheid maar eenmaal verkeerd (aan) geleerd kan dit tot vage klachten lijden of in sommige gevallen tot chronisch met verregaande gezondheidsproblemen. Via bewust ademen hebben we invloed op ons autonome zenuwstelsel en daarmee de meest directe manier voor stressreductie en ontspanning zonder medicatie.

In deze workshop van 3,5 uur gaan we samen onderzoeken en meten of jij goed ademt en of dat dit beter kan. In deze interactieve setting tonen we aan dat een goede ademhaling rechtstreeks invloed heeft op je hartslag, hartcoherentie, vertrouwen en gemoedstoestand en dus je stresshormonen kan verlagen. Zo komen er verschillende oefeningen aan bod waaronder een ontspannende en een actieve ademhaling waarmee je na de workshop thuis mee aan de slag kan.

Ik, Ron ten Voorde en Yogacentrum Enschede, nodigen jou als deelnemer uit om vooraf ook na te denken over vragen die we in de workshop kunnen behandelen.

Kortom je leert ademtechnieken die de kwaliteit van je leven kunnen verhogen en misschien wel definitief veranderen.

Ook als je yogadocent bent of professional kan het interessant zijn om deel te nemen om door te geven aan je cliënten of deelnemers.

Je plek is definitief gereserveerd na schriftelijke reactie en betaling.

Via bijgaande link: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=HFkotbsqab4n5v7Gxgv5Cx0aPoIRTFb5

Wil je als bedrijf een factuur dan berekenen ik de btw bovenop het bedrag.

Maak je adem succesvol!!

Wij zien je graag!

PRAKTISCHE INFO:

Datum: zondag 23 april

Locatie: Yogacentrum Enschede

Tijd: 13.00 tot 16.30

Kosten: €75,-