fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ADEM JEZELF GEZOND EN VRIJ

4 oktober 8:00 pm 10:00 pm

Heb jij last van stress en spanning in je lichaam. Je bent druk in je hoofd en kunt lastig ontspannen. Een gevoel van onrust is je niet vreemd en de spanning begint op je lichaam te werken. Ondertussen verlang je naar meer energie en meer vrijheid. Herkenbaar? Dan ben je klaar voor een reis naar vrijheid, tijdens de Transformetional Breath workshop.

In ademreis van ongeveer 2 uur zetten we de grote kracht van de adem in waarbij we werken op drie niveaus.

Op het eerste fysieke niveau doorbreek je je beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen waardoor je je simpelweg fitter, vitaler en energieker zult voelen.

Op het tweede mentaal emotionele niveau schoon je alles in je onderbewuste op wat een vrije ademhaling verder in de weg zit. Het gaat om oude, vastgezette emoties, negatieve overtuigingen en herinneringen, die onbewust en op celniveau opgeslagen liggen.

Normaal gesproken gebruik je je ademhaling om je emoties te vermijden en te onderdrukken, bijvoorbeeld door je adem in te houden als je iets spannend vindt. Met transformational breath zoek je je onverwerkte emoties bewust op, om zo tot heling te komen. Je leert steeds dieper te ontspannen en volledig uit te ademen, zodat je adem alle plekken in je lichaam bereikt. Je leert gedachten en gevoelens te helen door ze te transformeren naar het niveau van rust, vrede en liefde. Je ervaart blijvend meer gevoelens van helderheid en liefde.

Als je op deze wijze de grootste blokkades hebt opgeruimd, kun je op het derde spirituele niveau in aanraking komen met je ware zelf, jouw bron van vreugde en liefde. Je komt via dit ademwerk dus steeds dichter bij wie je werkelijk bent en kun je je bewust verbinden met je hogere zelf. Na een ademsessie voel je je weer in contact staan met je levensenergie, je blijdschap en je creativiteit waardoor je een nieuw perspectief op je relaties ontwikkeld. Je gaat beseffen dat je altijd toegang hebt tot de liefde in jezelf en dat het dus niet nodig is anderen te manipuleren om jou liefde te geven.

REVIEWS:

Hele bijzondere ervaring! Binnen relatief zeer korte tijd naar de ‘kern’ van jezelf, ‘ t Goddelijke. Laten transformeren mbv de prachtige ademtechniek. Dit alles onder professionele  begeleiding”.

Judith

Het geeft me zoveel energie, deze vitaliteit wil ik altijd blijven voelen”.

Stefan

“Ik heb oude ideeën los kunnen laten en voel me de hele week al vrijer en meer ontspannen”!

Gerrit

“Dankjewel voor de fijne ademsessie gisteren! Ik was erg rustig na afloop, heb diep geslapen en ben rustiger wakker geworden. Dat betekent veel voor me”!

Ron

“De ademsessies hebben mij op gevoelsniveau meer ruimte gegeven. Hierdoor voel ik mij weerbaarder bij eventuele stress periodes erna.”

Michel – Programmeur

”Een geweldige reis naar je innerlijke zelf” – Karin Altena

“Ik slaap veel beter sinds ik de ademsessies heb gedaan” – Anoniem

Wat is het toch fijn om de verbonden ademhaling te doen. Dank je wel voor de goede liefdevolle begeleiding. Aanrader voor diegene die meer vrijheid willen ervaren” – Rene

“Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Ik merkte na de eerste ‘les’ dat de pijn in mijn onderrug was verdwenen en in mijn zoektocht naar een manier om beter te kunnen loslaten, heb ik een mooie eye-opener gekregen, mede dankzij de begeleiding van Ron”

Mocht je vragen hebben of wil jij je aanmelden dan kun je mij een mailtje sturen of direct een plek reserveren door je betaling over te maken vanuit mijn webshop via de link: https://www.yogateaching.nl/product/transformerend-ademen-in-2x-reeks-van-in-groepsverband/

 Praktische informatie:

◊ Aanmelding     : persoonlijk en je plek is geserveerd na betaling

◊ Bijdrage           : €62,50 per 2 lessen (€32,50 voor een losse les)

◊ Advies              : comfortabele loszittende kleding

◊ Inloop              : vanaf 19.45u. we starten om 20.00 u. tot ongeveer 21.45

◊ Datum              : Dinsdagavond resp. 4 en 18 november

◊ Beding              : Minimaal aantal deelnemers 4 maximaal 8

Voel je welkom!

Mijn zoektocht naar een lichter leven heeft kennis gebracht die ik met jullie wil delen. Onderzoek de ademhaling om helderheid en ruimte te creëren op alle lagen die op jou van invloed zijn.


Ron Ten Voorde | Yoga & Meditatie Docent, Ademtherapeut en Holistisch Coac