fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

1 DAY-RETREAT

27 juni 2021 @ 9:30 am 4:30 pm

Hallo mooi medemens, ga je mee op reis naar verlichting en innerlijke vrijheid?

Heb jij behoefte aan een diepere verbinding met jezelf, wil je loslaten wat je niet meer dient. Wil je degene zijn die zelf beslist over wat je ‘overkomt’? Wil jij de beste versie van jezelf worden?

Ook als jij je herkent in stress gerelateerde klachten zoals Burn-out, vermoeidheid, opgebrand, weinig zelfvertrouwen, geen keuzes, lusteloosheid of andere klachten, nodig ik je van harte uit.

Ontelbare mensen zijn op zoek naar rust, evenwicht, geluk, liefde en waardering. We leven in een hectische tijd waarin het soms lastig is om je balans te ervaren naast de informatie en keuzes waaraan we bijna niet kunnen ontsnappen door onze leefstijl. 

Middels deze dag wil ik daarom mijn bijdrage leveren aan jouw bewustwordingsproces in heling, transformatie, vitaliteit, vertrouwen, liefde en harmonie. Een dag waarin ik een programma heb samengesteld om veranderingen en groei te bevorderen zonder afleiding van het dagelijkse leven in een natuurlijke, veilige omgeving met persoonlijke ondersteuning.

Dit doen we op de één van de mooiste plekken in Twente. Het pittoreske dorpje Ootmarsum. Hier nodig ik jullie uit om hernieuwde energie op te doen! Dicht bij de natuur die helpt om aarding te vinden en tot jezelf te komen, jij bent tenslotte opgebouwd uit de elementen van de aarde.

Een onvergetelijke dag waarin volledig voor je wordt gezorgd en jij naast jezelf, alleen een yoga-mat hoeft mee te nemen. Yoga, lichaamswerk, ademen, meditaties en ruimte om terug bij jezelf te komen of deze zelfs uit te diepen. Thee en water zijn onbeperkt en de lunch is vegetarisch en gemaakt met streekproducten..

Middags doen we een stille wandeling door het prachtige gebied het “Springendaal”, Deze plek staat bekend om de natuurlijk waterbronnen en uniek voor Twente is. Hier ervaar je de schoonheid, kracht en energie die de natuur jouw onvoorwaardelijk en gratis biedt.

Lees hieronder de reacties van vorige deelnemers:

“Ik wist niet meer hoe ik moest of kon voelen. Door de ademsessie op deze dag heb ik gevoeld tot in het diepst van mijn zijn. Het voelt als een bevrijding deze dag is goud waard dankjewel”!

Carla – Uitvaartleider

“Bijzondere, Intense en mooie dag! Fijn, Dank jullie wel”!

Duda – Export manager

“De 1-Day Retreat was een bijzonder fijne dag, met een heel fijne begeleiding! Ik heb ontspanning ervaren die ik lange tijd niet heb gevoeld! Jullie begeleiding was top”!

Andrea – Wandelcoach

“Fijne vertrouwde setting, persoonlijke aandacht en samen de diepte in. Mooie samenwerking tussen Ron en de begeleiding. Zeker het stuk ademcoaching was intens maar de aanrakingen hielpen ervoor om te durven voelen en te beleven.

Jullie begeleiding was top”!

Chantal – Sociaal werker en Holistisch Coach

“Deze dag heeft mij veel gebracht en door middel van de ademhalingssessie heb ik mijn hart weer morgen openen, en verdriet kunnen loslaten. Nu een dag later, voelt mijn lijf alsof het heel zwaar werk heeft geleverd. Dankjewel was allemaal top geregeld”. 

Jolande – Eigenaresse kledingzaak

“Wat een mooie dag! Super ervaring en hebben er veel aan gehad. Wat een heerlijke relaxte plek en jullie zijn Toppers! Bedankt we komen zeker terug”!

Rianne en Anne – Eigenaar kapsalon

“Heerlijke zachte liefdevolle. Veel los kunnen laten en rust gevonden midden in een vrij intensieve periode”.

Renee

“Een heerlijke ontspannen dag met meditaties”. 

Maike 

“Ik voelde na de aanraking op mijn buik een Veertje op mijn voorhoofd! Dit maakte dat ik bedacht: uit mijn hoofd, in mijn gevoel… Het veertje was eigenlijk een vlieg. 🙂 

Het was al met al een ontspannende dag”!

Nienke – Leerkracht

“Mooie opbouw programma, afgewisseld met een stilte wandeling in het prachtige Lutterzand en een goed verzorgde gezonde lunch. De sfeer op deze bijzondere locatie is fijn en ontspannen. Erg prettig dat Ron en assistent er voor waken dat deelnemers goed bij zichzelf kunnen blijven. De energie in de groep is voelbaar en versterkt maar wordt niet teniet gedaan door in de ‘persoonlijke verhalen’ te verzanden. Fascinerend en bijzonder te ervaren hoe het verbonden ademen mijn lijf beweging kan zetten. Prachtige dag om in alle rust met jezelf door te brengen. Wat kijk ik terug op een mooie, fijne, ontspannen dag”!

Debbie

Kortom een dag voor verdieping in jezelf op je eigen tempo en omringt met gelijkgestemden.

Op 27 juni 2021 is er plek voor maximaal 10 mensen en er zijn nog 2 plekken beschikbaar. Nu met de speciale prijs voor €119,- per persoon.

Na deze dag:

 • voel jij je lichter 
 • ervaren wat overgave is
 • iets of veel los losgelaten
 • verbinding en kracht ervaren 
 • afgestemd op je diepere weten
 • geleerd hoe jij kunt ontspannen 
 • gewerkt aan een diepere verbinding met jezelf
 • geleerd om contact te maken met wie jij echt bent
 • heb je inzicht in je eigen patronen die niet dienend zijn

Link naar de de tickets:https://www.yogateaching.nl/shop/

 • Verblijf               : All inclusive
 • Aankomst          : Zondag vanaf 9.00 (Start om 9.30)
 • Datum               : 27 juni
 • Bijdrage             : €119,-
 • Afsluiting            : Zondagmiddag rond 16.30

Informatie en/of aanmelding via ron@yogateaching.nl

Voel Je welkom.

Ron, Yoga/meditatie docent en (Adem) Coach

€119