fbpx

Adem jij goed of slecht?

Weinig energie, stress, onrustig, angstig, benauwd, hoge bloeddruk, slechte slaap, Covidsymptomen, stokkende adem of veel gapen?

Hier kun jij jouw adempatroon gratis en vrijblijvend toetsen door de 11 vragen, je naam en email in te vullen. Het invullen kost tussen de 2 en 4 minuten waarna jij een gepersonaliseerd advies op basis van jouw antwoorden in je mailbox ontvangt!

Ademtest Ron ten Voorde Yogateaching
Voornaam
e-mailadres

Hartelijk dank voor het invullen van je gegevens. 

Door op de "stuur" knop te drukken, ontvang jij de uitslag en het punten aantal op je opgegeven e-mailadres.

Met een vriendelijke (adem) groet,

Ron ten VoordeNoot: De uitkomsten (en herhaling van die test) kunnen de basis zijn voor jouw beslissing om met je ademhaling aan de slag te gaan en inzicht te krijgen in de verandering van jouw ademhalingspatroon. Deze ademtest is een indicatie en kan nooit de expertise van een arts of anderzijds profesional vervangen.

Deze site maakt geen deel uit van de Facebook website, Google website, YouTube website, Meta Platforms, Inc. en Google LLC. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier door Facebook, Google and YouTube onderschreven. Facebook is een handelsmerk van Meta Platforms, Inc. Google en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC.

In Augustus 2023 hebben we onze algemene voorwaarden en privacy pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen en nooit doorspleen naar andere partijen.

Yogateaching by Ron ten Voorde – Mooienhof 27, Enschede –  kvk 06077715
btw nr: 103788761B01  –  email: ron@yogateaching.nl