fbpx

Maak je adem succesvol!

Direct meer lucht, een fijnere gemoedstoestand en betere gezondheid.

Veel gehoorde reacties na de cursus:

 * Ik heb meer contact met mezelf * Mijn hartslag is rustiger geworden * Ik slaap beter *

* Ik ben creatiever geworden * Ik voel meer zelfvertrouwen * Ik ervaar minder stress

* Ik heb meer helderheid in mijn hoofd * Ik heb meer rust en maak me minder druk *

* Het geeft mij een heel fijn gevoel *

De stappen die ik je ga leren?

Welke ademmethode past bij jou?

Hier zijn enkele opties..

Hoelang moet je dagelijks oefeningen doen?

Afhankelijk van je niveau bespreken we jou lengte

Wanneer is de beste tijd om te ademen?

Ik adviseer s’morgens maar er zijn uitzonderingen.

Hoe lang duurt het voordat je klachtvrij ben?

Vooruitgang is snel te zien, genezing duurt langer

Welke oefening is het beste voor mij?

We passen de wereldwijd de meest toegepaste methode toe.

Dicipline is het sleutelwoord!

Ik breng je inzichten die hierover zelfkennis brengen.

En vele andere waardevolle antwoorden..

Aanbieding met €50,- korting

€179,-

Cursus prijs nu: 

€129,-

Bekijk hier de concrete resultaten van een klein deel van mijn cursisten.

Vanwege Burn-Out klachten was ik zoekende. Op internet vond ik deze meditatiecursus en de Online training paste goed in mijn schema. Een aanrader voor als je een ‘tool’ zoekt om rust momenten te vinden! Goed in mijn vel en waardevolle inzichten gehad.

Wil

Wat ik zo waardevol heb gevonden is de verschillende technieken en eigenlijk hoe simpel de ademtel meditatie overal is toe te passen. Ik gebruik deze nu zelfs overdag als ik merk dat ik het contact met  mezelf verlies. Aanrader!

Frank

Een aanrader voor als je onder deskundige begeleiding stappen wil zetten in meer bewustzijn over wat meditatie doet op je persoonlijkheid. Dankjewel Ron, ik ben vrijer en open.

Petra

Ik was op zoek naar een manier om uit de onophoudelijke stroom van gedachten te stappen. Ik heb een mooi leven maar zocht naar meer rust. De mediatiecursus heeft me laten zien dat deze rust te vinden is in mezelf.

Leonie

Als absolute beginner in de meditatiewereld heb ik positieve ervaringen overgehouden aan deze cursus. Het is maar goed dat je me gevraagd hebt om mee te doen, anders was ik er misschien nooit of veel later mee in aanraking gekomen. Dan had ik wat gemist.

Henri

Dit is wat ik veel mensen vooraf hoorde zeggen:

 

“Ik slaap kan moeilijk in slaap komen en wordt s’nachts vaak wakker”

“Tijdens presentaties ervaar ik veel stress”

“Ik voel dat ik op het randje van een burn-out zit…”

“Alleen lukt het me niet om langere tijd vol te houden”

“Ik voel me gejaagd”

 

 

Mijn eigen ervaringen:

Ik ken het probleem van onrust en gespannenheid en tegelijkertijd op zoek zijn naar de flow van het leven. Meditatie heeft mij laten voelen en inzien dat er een weg is naar rust en een diepere vervulling van het leven. Onder begeleiding leerde ik de valkuilen in het mediteren overwinnen.

 

Nu help ik zelf mensen met het vinden van meer rust en kalmte, zodat de gejaagdheid en de stress afnemen. Mijn cursisten komen weer in contact met hun ware zelf en de gevoelens van burn-out ebben langzaam weg.

 

De meditatie cursus helpt jou met de stappen om tot een goede en diepere meditatie te komen. Al snel heb je de sleutel voor geluk weer in eigen handen – het voelt als thuiskomen bij jezelf.

10 redenen waarom deze cursus zo goed werkt!

 1. Jij live mee doet vanuit je eigen huis of werk omgeving

 2. Jij krijgt de opname doorgestuurd via link als je niet kunt

 3. Samen ademen werkt veel krachtiger, dan alleen

 4. Elke week is er een speciaal moment om vragen te stellen

 5. De opname van de les terug te kijken op jouw moment

 6. Onbeperkt mail contact over de cursus

 7. Alle oefeningen zijn beschreven en na te lezen

 8. Training door ervaren docent

 9. Gevarieerde oefeningen

 10. Ontvangen van gratis e-Book

Wat Ademen jouw brengt!

De rust in jezelf ervaren

Door de komst van internet en de 24 uurs economie staan we veel meer “aan” dan 30 jaar geleden. Door bewust (korte) momenten op een dag te nemen zal je in contact komen met de rust in ons zelf. Zo simpel is!

Betere slaap

In de verschillende oefeningen die je gaat leren, ontvang je ook specifieke manieren om je voor te bereiden voor je slaap en daardoor een slaapritme te ontwikkelen die je uitgerust wakker laat worden.

Sterker immuunsysteem

Het regelmatig beoefenen van ontspannende oefeningen maakt dat je autonome zenuwstelsel beter gaat werken en je herstel systeem optimaal zijn werk kan doen.

Stoppen met het malen van gedachten

We trainen je focus capaciteit, ook wel je aandachtspier genoemd. Hiermee leer jij om je aandacht op iets te anders vestigen dan de malende gedachten.

Meer focus en concentratie

Hersen zijn te trainen. In deze cursus krijg je de juiste begeleiding om vol te houden en nieuwe verbindingen in je hersenen te maken.

Lagere bloeddruk

Door dagelijkse oefeningen geef jij je lichaam de kans om de natuurlijk balans van je metabolisme te verbeteren en in sommige gevallen voorgoed te veranderen.

Minder angst

Door de directe begeleiding en de ervaring van Ron kunnen belemmerende ideeën en overtuigingen doorzien worden, minder zwaar en zelfs volledig verdwijnen.

Het reguleren van emotie

Door jezelf te trainen in het aanwezig zijn met emoties ontwikkel jij de capaciteit om niet te verdwijnen in je emoties maar er naar te kijken als een observator.

Compassie ontwikkelen

Als je een compassievol mens bent, begrijp je dat iedereen fouten maakt, iedereen pijn en verdriet ervaart en niemand volmaakt is. Leer in deze cursus dat compassie niet zozeer een tijdelijk gevoel is, maar een mentaliteit.

Minder eenzaamheid

Eenzaamheid komt voort uit verschillende overtuigingen. Het verschuiven van jou perspectief naar verbondenheid met jezelf en de mensen om je heen kan magisch werken in dit patroon.

Voorkomen van depressie

Depressie is vaak een gevolg van meerdere opeenstapelingen en uit contact zijn met jezelf. Meditatie is een manier om hernieuwd in contact te komen.

Wat zegt Ron

“De enige weg naar echte vrijheid en geluk is om genoeg tijd voor jezelf te nemen en in contact met jezelf te blijven. Letterlijk stilstaan is een hele uitdaging, maar eenmaal geleerd je grootste geschenk. Mijn eerste stappen naar geluk in mijzelf was door rust te ervaren via meditatie. Via de stilte realiseerde ik mij voor het eerst wie ik echt was en stopte ik met het geloven van de onophoudelijke stroom van gedachten. Daar was het waar ik vrede voelde en contact met mijn natuurlijke zelf maakte”.

Wie is Ron in het kort

Mijn naam is Ron ten Voorde en ik groeide op in Haaksbergen in een gezin van vijf. Op mijn 48e heb ik mijn metaal bedrijf verkocht omdat ik meer uit het leven wou halen en mijn passie meer invulling te geven. Inmiddels woon ik al weer 18 jaar in Enschede en help mensen ruim 10 jaar met het vinden van hun rust, vreugde en passie.

Opleidingen  Ron

 • Opleiding Yoga Raja docent (Koninglijke yoga)

 • Opleiding Meesterschap 1 jaar Raja Yoga

 • Opleiding Power Yoga

 • Transformational Breath Coach

 • Ademcursus Stans van de Poel

 • Vitaliteits Coach Stans van de Poel

 • Psychische aanpak signalering 

 • Training Intensive Zelfmeesterschap

 • Training intensive focus en aandacht

 • Retraites in binnen en buitenland

 • Yoga verdiepings cursussen

 • Yoga Critical Alignment 

 • Shin-do Healing Seminar

Vind Rust & Balans

Ik nodig jouw van harte uit om deel te nemen aan de 10 weken cursus. We gaan van simpele concentratie oefeningen naar volledig zelfstandig mediteren. Vanuit mijn jarenlange persoonlijke ervaringen, eigen opleidingen en vele gegeven meditatiescursussen, bied ik nu deze lessen aan met het gemak van de online voordelen.

Aanbieding met €50,- korting

219.00 incl.btw