fbpx

Adem

“70% van alle mensen zijn zich onvoldoende bewust van hun ademhaling.”

Ademhalen is iets wat we vaak als vanzelfsprekend beschouwen. We doen het immers dag in, dag uit, zonder er echt bij stil te staan. Maar wist je dat jouw ademhaling een krachtig instrument is om jouw welzijn en gezondheid te bevorderen? Als ademcoach geloof ik in de buitengewone kracht van de adem en begeleid ik jou graag op een ontdekkingstocht naar een diepere verbinding met je eigen ademhaling.

In onze drukke en veeleisende samenleving ervaren velen van ons dagelijkse stress en spanning. Deze gevoelens kunnen zich fysiek en mentaal manifesteren, wat uiteindelijk een tol kan eisen op ons welzijn. Gelukkig biedt de ademhaling een natuurlijke manier om hiermee om te gaan en in balans te komen.

Mijn passie als ademcoach is om mensen te helpen hun ademhaling volledig te benutten. Of je nu op zoek bent naar stressverlichting, meer energie wilt hebben, je concentratie wilt verbeteren of gewoonweg beter wilt leren ontspannen – ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw persoonlijke reis naar een gezondere ademhaling en een verhoogd gevoel van welzijn.

Ontdek op deze website meer over mijn diensten, ademsessies en workshops. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezonde, bewuste en krachtige ademhaling. Neem vandaag nog contact op en geef je adem de aandacht die het verdient!

Individuele ademconsult voor verbetering van adempatroon

De adem is de meest directe manier om jezelf mentaal en geestelijk te beïnvloeden. In mijn praktijk zet ik de kracht van de adem veel in omdat het relatief simpel is en direct toe te passen. Als baby ademde jij volledig naar je buik en in zijn algemeenheid kun je stellen dat als jij niet goed ademt er een moment is geweest dat dat is veranderd. Ik zie dat deze gedachtegang  bij velen weer hoop brengt.

Door ziekte, pijn, stress, trauma of een andere ingrijpende gebeurtenis is de manier en/of de aansturing naar en vanuit jouw autonome zenuwstelsel ontregeld geraakt. Dit is een proces dat zich vaak over een langere tijdspanne kan strekken en daarom niet altijd als zodanig wordt opgemerkt. Als je langer met klachten blijft lopen kan dit chronisch worden en kunnen aanvankelijk vage klachten zich tot vergaande ziektepatronen ontwikkelen.

Als jij weet dat je adem niet goed is, kun jij dit samen met mij gaan onderzoeken. Via simpele oefeningen en meettechnieken stellen we beginwaarden vast, krijgen we inzicht in jouw adempatroon en stemmen we de therapie af op je behoefte.

Wil je aan de slag met je eigen ademhaling? Boek dan een intake gesprek via mijn online boekingssysteem, stuur een bericht naar ron@yogateaching.nl of bel rechtstreeks met +(0)6 53 44 50 01

Individuele ademconsult transformerend ademen

De transformerende ademhaling gebruikt de adem als instrument om jezelf te zuiveren om in werkelijke verbinding liefde, vreugde, heel-zijn te ervaren.  Een volledig verbonden adem begeleidt de doorwerking en transformatie van negatieve emoties en gedachten. Dit is een volledig natuurlijk en veilig proces. In plaats van het onderdrukken worden nu vreugde, vrede en liefde in deze voorheen afgesloten gebieden “geademd”. Gebieden waar emoties zijn vastgezet en opgeslagen kunnen pijnlijk aanvoelen. Door het ademen kun je hierin ontspannen en loslaten. Ook mentaal ga je verschil merken en je vrijer en opgeruimder voelen.

Door de speciale ademtechniek krijg je inzicht en zal duidelijk worden waar er groeimogelijkheden zijn op elk niveau die op van jou invloed zijn. Dat kan op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak zijn. Veel de de deelnemers ervaren deze ademtechniek als diep werkende onvergetelijke ervaring met diepe inzichten. Door de 1 op 1 begeleiding kunnen mensen vaker dieper gaan dan wanneer ze dit alleen doen.

Ron ten Voorde adem coaching

Wil je aan de slag met je eigen ademhaling? Boek dan een intake gesprek via mijn online boekingssysteem, stuur een bericht naar ron@yogateaching.nl of bel rechtstreeks met +(0)6 53 44 50 01

Wil jij je ademhaling via een vragenlijst toetsen? Doe dan de digitale ademtest en klik op de knop Gratis ademtest