fbpx

– INVIDUELE ADEM SESSIE –

Door stress of een onverwerkte situatie zijn spanningen chronisch vastgezet in het lichaam. Dat leidt tot een beperking van energietoevoer naar lichaam en geest. Het beperken van ons ademsysteem vindt meestal onbewust plaats. De meeste mensen ademen al jaren onvolledig of geforceerd en zijn zich daar niet meer van bewust. Deze ademworkshop geeft inzicht in je adempatroon en is het begin of vervolg om aan je gezondheid, vitaliteit en levenskracht te werken.

In een ideale situatie adem je vrijuit, schoon jij jezelf van binnenuit op en de levensenergie stroomt onbelemmerd door je lichaam. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat gemiddeld 3 lessen een goede basis kan brengen voor verbetering, verandering en waardevolle inzichten. Afhankelijk van jou persoonlijke situatie zul je laagje voor laagje afpellen totdat je uitkomt bij jouw essentie waar zich de kernkwaliteiten zoals, verbondenheid, liefde, kracht en vertrouwen bevinden.

Wil je privacy, individuele begeleiding, heb je een drukke agenda of ben je een selecte groep? Heb je blessures of andere belemmeringen waar speciaal rekening mee moet worden gehouden? Of misschien was je keus op een groep ademsessie gevallen maar komt het lesrooster niet overeen met jou agenda of vind je het lastig om je af te sluiten voor anderen in de les. Dan is een persoonlijke sessie een goede keus. Na ons mailcontact of telefonisch onderhoud zullen wij bespreken waarom en wat de reden is voor je (jullie) contact zodat de wensen en doelen kunnen worden afgestemd.

 

Ben je geïnteresseerd in mijn  aanbod, wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij  via ron@yogateaching.nl of klik op onderstaande button om naar de contactpagina op de website te gaan.

BLIJF OP DE HOOGTE MET MIJN NIEUWSBRIEF

Mailinglist:

You have Successfully Subscribed!