fbpx

28 november – 1-Day Retreat

retraite

Hallo mooi medemens, ga je mee op reis naar verlichting en innerlijke vrijheid?

Heb jij behoefte aan een diepere verbinding met jezelf, wil je loslaten wat je niet meer dient. Wil je degene zijn die zelf beslist over wat je ‘overkomt’? Wil jij de beste versie van jezelf worden?

Ook als jij je herkent in stress gerelateerde klachten zoals Burn-out, vermoeidheid, opgebrand, weinig zelfvertrouwen, geen keuzes, lusteloosheid of andere klachten, nodig ik je van harte uit.

Ontelbare mensen zijn op zoek naar rust, evenwicht, geluk, liefde en waardering. We leven in een hectische tijd waarin het soms lastig is om je balans te ervaren naast de informatie en keuzes waaraan we bijna niet kunnen ontsnappen door onze leefstijl. 

Middels deze dag wil ik daarom mijn bijdrage leveren aan jouw bewustwordingsproces in heling, transformatie, vitaliteit, vertrouwen, liefde en harmonie. Een dag waarin ik een programma heb samengesteld om veranderingen en groei te bevorderen zonder afleiding van het dagelijkse leven in een natuurlijke, veilige omgeving met persoonlijke ondersteuning.

Dit doen we op de één van de mooiste plekken in Twente. Ergens in het mooie Lutterzand nodig ik jou uit om nieuwe energie op te doen! Hier in de natuur helpt de aarding jou om tot jezelf te komen, jij bent tenslotte opgebouwd uit de elementen van de aarde.

Een onvergetelijke dag waarin volledig voor je wordt gezorgd en jij naast jezelf, alleen een yoga-mat hoeft mee te nemen. Yoga, lichaamswerk, ademen, meditaties en ruimte om terug bij jezelf te komen of deze zelfs uit te diepen. Thee en water zijn onbeperkt en de lunch is vegetarisch en gemaakt met streekproducten..

Extra toegevoegd een stille wandeling door de natuur, waarin de wandelgids ons mee neemt naar plekken die zonder niet toegankelijk is. Hier ervaar je de schoonheid, kracht en energie die de natuur jouw onvoorwaardelijk en gratis biedt.

Kortom een dag voor verdieping in jezelf op je eigen tempo en omringt met gelijkgestemden.

Op 28 november 2020 is er plek voor maximaal 13 mensen dus informeer alvast of kies nu voor de vroegboekkorting. Deze loopt tot 7 november daarna is het €119,- per persoon.

Na deze dag:

 • voel jij je lichter 
 • ervaren wat overgave is
 • iets of veel los losgelaten
 • verbinding en kracht ervaren 
 • afgestemd op je diepere weten
 • geleerd hoe jij kunt ontspannen 
 • gewerkt aan een diepere verbinding met jezelf
 • geleerd om contact te maken met wie jij echt bent
 • heb je inzicht in je eigen patronen die niet dienend zijn

Link naar de de tickets:https://www.yogateaching.nl/shop-1/

 • Verblijf               : All inclusive
 • Aankomst          : Zaterdag vanaf 8.30 (Start om 9.00)
 • Datum               : 28 november
 • Bijdrage             : Early Bird €99,  na 7 november €119,-
 • Afsluiting            : Zaterdagmiddag rond 16.30

Informatie en/of aanmelding via ron@yogateaching.nl

Voel Je welkom.

Ron, Yogadocent en (Adem) Coach

Ron

Ron

Over Yogateaching | Ron

Bewustzijn, de start voor mijn en ieders veranderingsproces dat leidt tot persoonlijke groei. Dat is hetgeen waar ik veel waarde aan hecht en waar ik graag mensen in help om hun geluk, rust en authentieke zelf te vinden. 

Lees verder

Zie ook:

Meditatie cursus online

Meditatie cursus online

Ik nodig jullie van harte uit om deel te nemen aan de nieuwe reeks van 10 avonden van simpele concentratie oefeningen naar volledig zelfstandig mediteren. Mediteren kun je leren. Dagelijks even mediteren geeft direct resultaat. En iedereen kan het. Middels deze lessen...

12 November – MANNEN YOGA

12 November – MANNEN YOGA

YOGA VOOR MANNEN, BLOK VAN  8 WEKEN (MET GRATIS KENNISMAKING LES) Van topsporters tot advocaten, van studenten tot beroepsmilitairen en van docent tot gepensioneerde . Het doen van yoga helpt hen om hun dagelijkse bezigheden meer kwaliteit te geven. Durf je...

27 oktober – Verbonden Ademen

27 oktober – Verbonden Ademen

Ik nodig jullie van harte uit om deel te nemen aan de nieuwe reeks van 3 avonden, verbonden ademen.   Door stress of onverwerkte situaties ontstaan spanningen in je lichaam. Met jouw adem als instrument, adem je deze spanningen uit je lichaam en geest. Naast yoga en...

Wil je ervaren wat deze ademtechniek met je kan doen en of ben je nieuwsgierig geworden!? Voor vrijblijvend informatie e-mail:ron@yogateaching.nl  of bel met +31(0)653445001

 

BLIJF OP DE HOOGTE MET MIJN NIEUWSBRIEF

Mailinglist:

You have Successfully Subscribed!